DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
29 Març de 2018

Més de 200 valencianistes acompanyaran al Valencia CF en Butarque

L'afició va retirar totes les entrades de la zona visitant per al partit de diumenge que ve davant del CD Leganés

L'afició ha tornat a respondre en massa i el Valencia CF estarà acompanyat diumenge que ve (16:15 h) en Butarque per més de 200 valencianistes. Hi ha ganes de futbol i com escrivia Gabriel Paulista en les seues xarxes socials: “Qui troba a faltar al Valencia CF disputant un partit de LaLiga en esta aturada de partits?”. Totes les entrades que va posar a disposició el CD Leganés es van esgotar.

Entre els seguidors valencianistes hi haurà representants de diverses penyes, que han retirat la seua entrada després de fer la seua reserva online a través de la web del Club, entre elles estaran la “18 de Març” de Madrid, “Torre” de Torrent, “Alcasser”, “Penya Valencianista del Facebook”, “Cabra del Vedat”, “VCF SUD”, “Calavera”, “Cofrents”, “Agullent” o “La Gamba” d'Albuixec.

No va a ser un partit fàcil, en Butarque són un conjunt molt perillós com van demostrar en l'última jornada de LaLiga guanyant al Sevilla FC (2-1). Però el Valencia CF competeix tots els partits, amb independència del rival, i sumar tres punts els seguiria afermant en la zona privilegiada de LaLiga.

PARTNERS