DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
03 Abril de 2018

Ferran: “Vindre a Mestalla era el màxim, cada minut que passava se'm queia la baba”

El valencianista recorda els seus origes, els consells que l'han portat a l'elit, anècdotes com a valencianista, partits inesborrables… No et perdes l'entrevista en VCFplay!

Acompanyat de la seua família, Ferran va acudir a Mestalla després de signar el seu nou contracte amb el València Cf. Allí, en l'estadi al que anava de xicotet a gaudir amb el club de la seua vida i on també va plorar de ràbia alguna nit, es va sincerar en una entrevista a VCFplay.

- Sempre es va envoltar de pilotes de futbol?

- Des que vaig començar a caminar li donava una puntada a tot el que veia i, llavors, els meus pares van començar a saber que anava per a futbolista.

- Volia jugar en el València CF?

- La meua família és valencianista, m'han inculcat que és un club amb història, un club exemplar i tenien tota la raó. He pogut defensar la samarreta i la vaig a defensar sempre fins a la mort.

- Quin és el teu primer record de Mestalla?

- Acudia amb els meus pares i venir a Mestalla era el màxim per a mi. I cada minut que passava estava amb la boca oberta, em queia la bava.

- Para tu què significa el club?

- Significa una vida, porte tota una vida defensant aquest escut, tant de bo ho defense molts anys i sempre va a estar en el cor.

- Quins moments tens marcats en la seua evolució?

- Defensar l'escut a cada moment, poder aconseguir títols, encara que fora en les categories inferiors. Per a mi cada partit en el València CF ha sigut especial.

- Què recorda d'aquella època?

- A la meua mare sempre la feia esperar al fet que isqueren els jugadors per a aconseguir la signatura d'alguns, records bonics perquè he passat de demanar autògrafs al fet que me'ls demanen. I guarde bastants records a casa de l'època.

- Ha anat creixent en tots els clubs de l'Acadèmia, amb quin consell es queda?

- Sobretot amb un: que amb tot el ràpid que m'ha arribat tot, que mantinguera els peus en el sòl, que si alguna cosa em caracteritzava era la humilitat.

- Algun entrenador li ha marcat?

- Marcelino ha sigut el míster que m'ha fet aprendre moltes coses tant en atac com en defensa. T'ajuda molt, sempre et recolza i açò s'agraeix.

- Quins partits té fixos en la seua memòria?

- El que més tinc marcat és el que juguem contra el Sevilla FC quan ens va marcar Mbia, teníem la passada i em vaig quedar a Mestalla xafat i plorant.

- I la seua gran alegria?

- Tots els que guanyem, però diria el que guanyem al Genk a casa (7-0), va ser una nit molt especial en el temple.

- També va viatjar algun partit fora de casa a veure a l'equip.

- Sempre que podia, i un partit que recorde que més em va agradar és quan vaig ser a veure la final de Copa de 2008 al Calderón i guanyem. Ho celebrem amb magnificència.

- Aqueix ha sigut l'últim títol del València CF, té ganes d'alçar títols?

- Al final pretenem aconseguir molts títols i donar-li moltes alegries a l'afició que tant li'l mereix.

- Ja està l'equip tocant amb els dits tornar a la Champions, seria alguna cosa màgic per a tu?

- Seria alguna cosa impressionant, em costaria creure-m'ho i anem a seguir lluitant fins que la tinguem matemàticament.

- Tan “bé” és el vestuari a nivell professional i humà?

- És un vestuari de “10” i s'agraeix també poder tenir la confiança amb qualsevol company, no ho tenen tots els vestuaris.

- Què va a fer amb la samarreta de la renovació?

- Que me la signen tots els meus companys, sense ells no hauria sigut capaç de fer açò i emmarcada en l'habitació de la meua casa.

No et perdes l'entrevista completa en VCFplay!

PARTNERS