DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Abril de 2018

Aganzo: “Marcelino sempre trau el màxim de cada jugador”

El president de la AFE elogia l'excel·lent treball que està portant el tècnic asturià en el Valencia CF

David Aganzo i Marcelino van coincidir uns mesos en el Racing de Santander. Començava a preparar-se la temporada 2007.08 i l'actual president de la AFE venia d'una temporada en la qual les lesions solament li van permetre jugar vuit partits, per este motiu en l'últim dia de mercat es decidira per acceptar l'oferta de l'Esportiu Alabès. Poc temps, però suficient per a comprovar que Marcelino és un “grandíssim entrenador”.

Esta setmana s'han retrobat els dos en la Ciutat Esportiva de Paterna, abans de parlar per a la web del club. Deu temporades després Marcelino ha anat creixent professionalment i, com recalca Aganzo, “ha demostrat que és un grandíssim entrenador, vaig tindre la sort de tindre'l en el Racing de Santander, és cert que no vaig estar molt temps amb ell. Era un moment difícil per a mi perquè venia d'una lesió molt gran, però vaig aprendre moltes coses de futbol i també de l'estat físic del cos. En el seu moment ja era exigent, un entrenador ha de ser-ho amb els seus futbolistes”.

En el Valencia CF ha aconseguit canviar-li la cara a l'equip, augmentant el valor dels seus futbolistes, com es reflecteix en l'última convocatòria amb les seleccions en comptar amb vuit internacionals. Com apunta Aganzo, “de Marcelino tinc el record d'un entrenador proper i que sempre trau el màxim del jugador”.

Després de l'anterior visita, el president de la AFE va veure a un grup il·lusionat amb la possibilitat de tornar a jugar la Champions. “Desgraciadament el futbol són resultats i hem comentat que fa un any i mitj l'equip patia moltíssim, amb afeccionats en la porta… el Valencia CF és un club molt gran i les circumstàncies d'ara són diametralment oposades, amb tota la gent feliç i estan contents amb el seu equip, esperançats amb la volta a la Champions i gaudint del Valencia CF”.

PARTNERS