DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Abril de 2018

Jaume: “Tirava a faltar la unió amb l'afició, ara hem de mantindre-la”

El guardameta, al que el seu iaio portava a entrenar amb cinc anys sempre va voler ser porter, està vivint un somni

Marcelino va voler premiar el treball diari de Jaume Doménech donant-li la titularitat en Butarque, on va aconseguir tancar  el forrellat a la porteria. El portera nascut a Almenara va ser el protagonista en “Som Passió” de VCFradio, on va reconèixer estar “vivint un somni, que és el que volia de xicotet”.

Jaume reconeix que tot li'l deu als seus pares, són els que li van inculcar uns valors que li han portat a estar en el València CF, el club en el qual somiava amb jugar des dels cinc anys. En aquella època, el seu iaio Jaume li portava a entrenar amb la motocicleta i ell s'asseia en el calaix de taronges. Sempre va voler ser porter i encara que en l'Almenara hi havia porters quan va arribar i a ell van començar col·locant-li com a defensa, cada vegada que podia es posava sota els pals fins que José Vicente Forment va apostar fort per ell.

A Almenara segueix vivint, allí se sent molt volgut i respectat. Amb el Valencia CF ha viscut moments màgics, com la nit de Champions a Lió del 29 de setembre de 2015 quan van guanyar 0-1, però també “moments difícils en els quals he jugat poc i l'equip ha estat malament. Ací sentia una calor i un suport immens de l'afició. Açò no té preu”. És precisament aqueixa comunió amb els aficionats valencianistes un aspecte clau per a tornar a estar en la zona privilegiada de LaLiga, com reconeix Jaume: “Trobava a faltar eixa unió amb l'afició, que tot el món se sentira feliç i orgullós del seu equip. Ho hem aconseguit i hem de mantindre-ho”.

Després del partit enfront del CD Leganés Marcelino va elogiar a Jaume, amb qui comparteix valors. “Crec que tenim professionalment els mateixos valors, és gent que valora molt el treball, és humil, saben que l'èxit ve des de la unió, que un solament no pot aconseguir-ho, ens necessitem. I ha fet un grup increïble, i hem de seguir així tots de la mà”.

Escolta l'entrevista completa en VCFradio!

PARTNERS