DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
07 Abril de 2018

L'afició també juga per a guanyar. Mestalla vol Champions!

Davant del RCD Espanyol, la parròquia valencianista tornarà a tindre un paper clau en el camí per a certificar la volta a la màxima competició europea

Mestalla vol Champions! I este diumenge, a les 20:45 h, l'afició té de nou una cita amb un paper clau. Els aficionats valencianistes estan sent determinants cada partit a Mestalla, l'equip està transmetent en la gespa uns valors amb els quals se senten plenament identificats, per este motiu, en els moments delicats, des de la graderia són capaces de transmetre-li als jugadors la seua energia per a donar-li la volta a una situació adversa. L'afició també juga este diumenge amb l'objectiu de guanyar al RCD Espanyol en el camí de tornada a la Champions.

Assegurar la quarta posició de LaLiga es toca amb els dits, però la plantilla és conscient que encara queda molt treball per a tornar a estar entre els millors clubs d'Europa. En el vestuari no té cabuda la paraula “confiança” i el suport de l'afició segueix sent vital. Mestalla també juga este diumenge “mossegant” des de la graderia, encara cal seguir barallant dur i reviure un gran ambient serà determinant per a anotar-se una altra victòria amb la qual aconseguir els 65 punts. El coliseu valencianista ha de tornar a rugir.

Este Valencia CF està creixent a tots els nivells, l'atmosfera espectacular que s'està creant és un prolegómeno del que volen viure la pròxima temporada amb les nits màgiques de Champions, però encara cal fer un últim esforç en els últims partits de LaLiga. Com recordava Marcelino este divendres, entre tots hauríem de “mantenir el bon ambient perquè és important perquè el Valencia CF s'aferme en eixa quarta posició”. La unió amb l'afició està sent determinant i enfront del RCD Espanyol juguen tots, els futbolistes en la gespa i l'afició en la graderia.

En el que va de temporada, Mestalla està presentant una mitjana d'assistència superior als 38.000 espectadors que està gaudint i davant el RCD Espanyol tenen una nova oportunitat, perquè amb la comunió creada entre l'equip i l'afició, el retorn a la Champions està cada vegada més a prop. Ningú pot perdre's la cita!

PARTNERS