DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Abril de 2018

Marcelino: “És difícil que el FC Barcelona perda dos partits seguits, però anem amb il·lusió i ambició de guanyar”

L'entrenador valencianista vol sumar els tres punts per a certificar com més prompte millor la classificació per a la pròxima edició de la Champions

L'entrenador del Valencia CF, Marcelino García Toral, ha atès als representants dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit enfront del FC Barcelona.

És el millor moment per a visitar al FC Barcelona o hi ha por per pagar els plats trencats?

El camp del FC Barcelona, com diuen els nombres, és el més difícil de LaLiga. Són l'equip que més punts suma en el seu camp, amb una mitjana de quasi tres gols per partit a favor i solament han encaixat set gols. Tenen un potencial tan gran que haver guanyat un partit anteriorment, en cap cas va a condicionar la dificultat d'aquest partit. Anem amb il·lusió i ambició, però el que haja succeït esta setmana en la Champions no tindrà una repercussió negativa, és difícil que el Barça perda dos partits seguits. Anem a intentar plasmar en el camp tot el nostre esforç per a intentar-ho.

Quina diferència va a haver-hi respecte al partit de Copa del Rei, que van preparar amb tantes lesions i ara amb la tranquil·litat de tenir a prop la classificació per a la Champions?

Sempre és un partit atractiu, al gener vam ser amb la il·lusió de jugar una final, però també sabíem la dificultat que comportava pel rival. Ara anem amb la il·lusió de guanyar, no ho hem aconseguit en tres enfrontaments, empatem a Mestalla i anem a intentar traure un bon resultat.

Veient la dinàmica dels últims resultats, li fa il·lusió acabar amb la imbatibilidad del capdavanter de LaLiga?

Anem amb eixa intenció, més que per ser el primer a aconseguir-ho, per guanyar nosaltres. Eixa és la idea. Sempre tenim la idea de guanyar cada partit i no es pot donar gens per fet, la qual cosa siguem capaços de fer durant els 90 minuts i l'encert decantaran la balança cap a un costat o un altre.

És la setmana més important de l'any, en jugar tres partits i tocant amb els dits la volta a la Champions?

Per a arribar a esta setmana hi ha hagut 31 setmanes de competició importants abans, totes importants de la mateixa forma. Ara estem intentant certificar una possibilitat que després es va convertir en objectiu i ara està a prop. Com més prompte millor ho aconseguim millor.

Li alleuja que Leo Messi no estiga a un nivell tan top?

Messi davant el CD Leganés va fer un grandíssim partit, és cert que, arran de la lesió amb la selecció d'Argentina, li ha costat agafar la continuïtat. Per a mi Messi és un futbolista d'un altre nivell i per tant difícil de contrarestar, juga a casa amb la seua capacitat i ambició guanyadora, voldrà demostrar el que sempre demostra, ell solament va ficar més gols que set equips de LaLiga, demostrant amb açò la seua capacitat. En qualsevol moment este gran talent pot fer un trencat a qualsevol equip.

PARTNERS