DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
14 Abril de 2018

Parejo: “El futbol ha sigut injust amb nosaltres, vam tindre ocasions per a no perdre”

El capità destaca la gran labor d'un Valencia CF valent que va merèixer puntuar en el Camp Nou

En acabar el partit, la plantilla estava exhausta pel gran esforç realitzat i amb certa dosi de ràbia. Com va expressar el capità de la plantilla, Dani Parejo, el Valencia CF va fer mèrits per a no tornar de buit, en crear moltíssimes ocasions clares de gol, per este motiu considerara “injust” el resultat.

“L'equip ha fet un gran treball, ha competit, s'ha buidat dins del camp i el futbol ha sigut injust amb nosaltres. Vam tindre ocasions suficients, com a mínim, per a no perdre. És un dia per a estar contents per la imatge de l'equip malgrat la derrota”, va assenyalar el capità.

Dels 15 partits disputats pel FC Barcelona en el seu estadi havia guanyat 13, ningú havia sumat tants punts com el conjunt blaugrana, però el Valencia CF es va presentar amb la idea de competir de tu a tu. “Veníem a un camp difícil per a jugar davant un rival que no ha perdut en Lliga, els pressionem bé i els plantem cara, discutint-los en fases del partit la possessió de la pilota. Vam tindre cinc o sis ocasions clares de gol, però quan no marques ho acabes pagant”, va apuntar Dani, abans de recalcar que “l'equip no ha perdut la cara al partit en cap moment”.

PARTNERS