DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
15 Abril de 2018

El Valencia CF torna al treball amb el cap ben alt

Marcelino comença a preparar el partit del dimecres davant del Getafe CF, en el que farà canvis

No hi ha temps per al descans després del partit disputat en el Camp Nou, ja que dimecres que ve es vol donar un altre pas més cap a la Champions davant el Getafe CF, i l'equip ha tornat al treball amb el cap ben alt per la gran imatge que van donar en el Camp Nou a pesar que no es va poder puntuar.

Marcelino ha dividit als seus futbolistes en dos grups; els que van ser titulars en el Camp Nou van tenir sessió de recuperació, la resta va entrenar a un alt nivell d'intensitat. Este està sent el camí per a retornar al Valencia CF a la Champions, fruit del dur treball del dia a dia. Després d'uns rondos inicials, el grup va realitzar accions de finalització, veient-se autèntics golazos i parades espectaculars.

Veure entrenar a l'equip és una gaudida, els jugadors saben que treballant “a mort” s'aconsegueixen els objectius i ho tenen molt clar. Sota la premissa de tenir molta precisió en cadascuna de les accions que s'entrenaven, i cercant sempre la pilota amb moviments intel·ligents per a la rematada, els futbolistes que no van jugar d'inici enfront del FC Barcelona es van emprar a fons. La sessió va acabar amb un partit en dimensions reduïdes.

Amb Kondogbia i Gabriel Paulista sancionats, per al partit de LaLiga del pròxim dimecres a Mestalla, Marcelino realitzarà diversos canvis en la formació titular. I tots els futbolistes demostren amb el seu treball diari el “fam” que tenen per jugar amb l'objectiu de tornar a guanyar i donar un altre pasito més cap a la Champions.

PARTNERS