DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
29 Abril de 2018

“Lo normal és que este partit l'haguérem guanyat per les moltes ocasions que creem"

Marcelino García Toral va comparèixer en la sala de premsa de Mestalla després de l'empat sense gols del Valencia CF davant la SD Eibar

Una competició molt llarga

“LaLiga dura 38 partits, ho sabem des del principi de temporada i no pot fer-se'ns llarga. Però tenim la il·lusió tan a prop, que l'ansietat ens va jugar una mala passada, sobretot, per com ha discorregut la trobada. El normal és que aquest partit ho haguérem guanyat per les moltes ocasions que vam crear. El domini i les oportunitats han sigut de sobres per a aconseguir una victòria folgada. Però no tenim ara aqueixa eficàcia que ens porta a sumar d'un en un, en lloc de tres en tres”.

Aconseguir la classificació a Mestalla

“Estic trist per no haver aconseguit la classificació per a la Champions avui amb la nostra gent, amb el nostre públic entusiasta que ens va animar avui i ho porta fent des de l'estiu. No va poder ser perquè no vam tenir encert cara el gol. Ara dins de sis dies hi ha un nou partit que hem de guanyar. Anem a un camp i davant un rival complicat, però els dos voldrem guanyar. No tinc ansietat, només ganes d'aconseguir la classificació. Sabem el que costa aconseguir els objectius”.

Afecta la joventut de la plantilla

“Hui potser sí pot haver afectat eixa joventut i estime que és molt possible que una de les causes de no guanyar ha pogut ser açò. Açò sí, si marques el primer gol hauria sigut diferent, però hem arribat moltes vegades, amb avantatge i molt clares però no vam estar precisos. I després en la finalització tampoc vam estar encertats, a més del porter rival. El treball de l'equip és per a sentir-se satisfets. Volíem celebrar-ho ací amb la nostra afició, però ara espere que en el primer dels dos partits que tenim fora de casa ho aconseguim”.

Excés de confiança

“Després de guanyar a Sevilla tots pensàvem que açò queia com a fruita madura, i en algun partit no hàgem tingut la continuïtat necessària. Però en estos dos últims partits hem arribat moltes vegades, tant a Vigo com hui a Mestalla, i no guanyem. Unes vegades amb poques ocasions guanyes i en altres amb moltes no marquem. Dels col·legiats no vaig a opinar. Queden tres partits encara. Si som capaços de generar les ocasions de les dos últimes trobades marcarem més gols”.

Continuïtat a Mestalla

“Un entrenador no es pot veure molts anys en un lloc, és una resposta lògica. Si la pregunta haguera sigut si m'agradaria seguir molts anys en el Valencia CF hauria dit sí. Sé la meua professió, tinc experiència i el que hem de ser els entrenadors és ser prudent. Una cosa és el que vols i una altra la realitat. No depèn tot d'un sinó del que envolta al futbol”.

PARTNERS