DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Maig de 2018

Rodrigo, protagonista en "FIFA Football" amb vista al Mundial de Rússia

19 gols suma Rodrigo Moreno esta temporada amb el Valencia CF, és el seu millor curs des que va arribar i el pròxim 18 de maig somia amb escoltar el seu nom en boca del seleccionador Julen Lopetegui, dia en el qual anunciarà la llista de 23 convocats de la Roja per a disputar el Mundial de Rússia. Este ha sigut el motiu principal pel qual ha sigut entrevistat per al programa “FIFA Football”, emès en Eurosport 2.

Estarà en la cita de Rússia? “És el gran somni i el gran objectiu de tots els futbolistes poder estar en un Mundial, on estan els millors, sobretot en una selecció tan important com Espanya, que té grans opcions de poder fer alguna cosa important. Tant de bo el puga complir i para açò treballe tots els dies”, assenyala Rodrigo en l'entrevista realitat en la Ciutat Esportiva de Paterna, que no va dubtar a assenyalar que quan va tornar a ser convocat en el mes d'octubre no li l'esperava: “No m'ho esperava, és veritat que havíem començat la temporada a un nivell altíssim, portava bastant temps sense anar i mai havia perdut eixa meta de tornar a la selecció, però no m'ho esperava just en eixe moment”.

Este dissabte enfront del Vila-real CF, el conjunt valencianista té l'oportunitat de certificar la classificació per a disputar la pròxima edició de la Champions i Rodrigo està sent una de les peces importants. Com reconeix l'hispà-brasiler, “evidentment ací en el Valencia CF és el meu millor moment, crec que em sent important dins de l'equip, he tornat a la selecció i tinc serioses opcions d'anar al Mundial que sí seria també un assoliment important per la meua banda”.

PARTNERS