DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
09 Maig de 2018

Multitudinària sessió de firmes a Riad

Gayà, Rodrigo y Guedes embogixen els aficionats

A poc a poc van arribar els aficionats del Valencia CF a l'hotel en el qual està concentrat l'equip a Riad, procedien de la ciutat i d'altres parts del país, però també va haver-hi fans d'altres països com de Kuwait. Este Valencia CF alça passions.

Els que no anaven amb la indumentària local no van dubtar a presentar-se amb samarretes de l'equip i en el moment en què van veure aparèixer als futbolistes, els seus ulls es van il·luminar. No tots els dies poden veure als seus ídols, per aquest motiu no dubtaren a aprofitar el trajecte cap al menjador dels jugadors per a fer-se selfies amb ells, abans d'iniciar una sessió de signatures multitudinària.

Gayà, Guedes i Rodrigo van atendre les peticions dels fans, firmant-los camisetes, bufandes, postals… els seguidors van acabar molt satisfets en vore la proximitat dels futbolistes que són conscients de la importància que té l'afició valencianista en qualsevol part, com este dimecres han comprovat a Riad. Com no podia ser d'una altra forma, l'acte va acabar amb un fort crit al unísonde “AMUNT Valencia”.

PARTNERS