DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
14 Maig de 2018

Carlos Soler i Lato reben els seus premis de Futbol Draft

El centrecampista forma part de l' "11 d'Or" i el lateral integra l' "11 de Plata" en una temporada en què han contribuït a tornar al Valencia CF a la Champions League

Carlos Soler i Toni Lato han rebut els seus trofeus Futbol Draft, en estar en l' “11 d'Or” i “11 de Plata” respectivament. Per als dos és una satisfacció i un premi en el qual es reflecteix el gran treball que es realitza en l'Acadèmia del Valencia CF, com reconeixen a VCF Play. Amb estos premis, “Futbol Draft” reconeix el gran treball que es realitza en les pedreres del futbol espanyol i en la qual el Valencia CF és un club referencia.

“La pedrera del Valencia CF està treballant molt bé, estan arribant més jugadors al primer equip com Ferran, a més d'altres jugadors del VCF Mestalla que entrenen dia a dia amb nosaltres, hi ha Juvenils i Cadets de gran nivell i més d'un arribarà com nosaltres. El nivell de la pedrera del Valencia CF sempre ha sigut molt bo i segur que van a eixir més jugadors”, assenyala Carlos Soler, al que li fa una gran il·lusió rebre el guardó que en anys anteriors van aconseguir futbolistes com David J. Silva o Juan Mata.

“Record que fa anys veia als jugadors que rebien este premi i ara estan triomfant en el futbol, per a mi estar en el ’11 d'Or’ em posa molt content. Hem aconseguit classificar-nos per a la Champions i este premi és important perquè ha sigut un gran any per a tots”, assenyala Carlos.

En l' “11 de Plata” està Toni Lato, que va ser titular dissabte passat enfront del Girona FC. “És un orgull estar entre els triats, per a nosaltres ha sigut molt important estar tants anys en el Valencia CF, de cada any hem après tant dels entrenadors com de la gent que treballa en el club”, apunta el lateral, fix en les convocatòries de la selecció Sub’21 i que en 2016 va formar part de l' “11 de Bronze”.

Tant Carlos Soler com Lato s'uneixen a la llista de guardonats de la plantilla actual en edicions anteriors, com Gayà, Santi Mina, Dani Parejo i Martín Montoya.

PARTNERS