DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
14 Maig de 2018

El Valencia CF de Marcelino s'acosta al campió a tots els nivells

La millora de l'equip ha anat més enllà de la puntuació, també en els gols marcats i encaixats

S'ha donat el primer pas, que era canviar la dinàmica de les dues últimes temporades, ara l'objectiu del Valencia CF és seguir creixent. A les ordres de Marcelino, l'equip ha aconseguit acostar-se al campió, però a més de fer-ho en la puntuació, també s'han retallat diferències tant en el número de gols marcats com en el d'encaixats respecte al millor equip de LaLiga.

Malgrat el potencial del campió de LaLiga, el FC Barcelona, el conjunt valencianista presenta la menor diferència de gols marcats de l'última dècada respecte al màxim golejador del campionat, gràcies als 63 gols anotats. El Valencia CF ha crescut a nivell ofensiu i també ha presentat una notable millora en defensa, retallant a 8 el nombre de gols rebuts amb el campió.

Amb solament una jornada de LaLiga per disputar, l'equip ha superat les seues millors expectatives aconseguint classificar-se per a la pròxima edició de la Champions. Com reconeix Marcelino, l'objectiu per al pròxim curs no és un altre que continuar amb la progressió ascendent, perfeccionant les bases tàctiques assentades aquesta temporada.

PARTNERS