DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
15 Maig de 2018

El Valencia CF li posa el cadenat a la seua porteria

En la temporada actual s'han aconseguit 14 "clean sheets", el doble que el curs anterior

Prohibit passar. Açò és el que han aconseguit els dos porters del Valencia CF en 14 partits esta temporada, en deixar la seua porteria a zero, el doble d'ocasions que el curs anterior. Tant Neto com Jaume són una assegurança de vida sota els pals, com es va veure enfront del Girona FC, un exemple del que està sent tot l'exercici.

A pesar que el seu nom no va ser inclòs en la llista de la selecció de Brasil per al Mundial, la temporada de Neto està sent espectacular. Així es reflecteix amb les 112 parades realitzades en LaLiga, solament superat per Pacheco (Deportivo Alavés) i per davant de Oblak (Atlètic), i els 10 partits en els quals ha aconseguit deixar la seua porteria a zero. Són moltes les intervencions que han valgut punts, millorant els “clean sheets” de les seues últimes dues temporades amb la Juventus.

I quan Marcelino ha optat per Jaume, el nivell de la porteria també és molt alt. Davant el Girona FC va edificar un mur sota els pals i va aconseguir anul·lar qualsevol besllum de perill, sent la quarta trobada dels 12 que ha disputat en els quals va deixar el “0” en la seua porteria. Jugue qui jugue sota els pals, el Valencia CF té dos porters d'absolutes garanties.

PARTNERS