DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
15 Maig de 2018

El Valencia CF, el club de LaLiga que més confia en els jóvens

Fins a nou futbolistes nascuts després de l'1 de gener de 1995 han sigut protagonistes en la brillant temporada de l'equip

El Valencia CF confia en els futbolistes joves i amb fam, jugadors convençuts que tenen un ampli marge de creixement i estan disposats a demostrar-ho a les ordres de Marcelino. Mancant un partit per a baixar el teló de LaLiga, fins a nou futbolistes nascuts després de l'1 de gener de 1995 han sigut protagonistes com a membres de ple dret del primer equip, cinc d'ells formats en l'Acadèmia VCF, un dels pilars del projecte del club.

Cap club de Primera Divisió ha apostat més pels jugadors joves com el conjunt blanquinegro, sent José Luis Gayà el seu màxim exponent en aconseguir els 3.217 minuts, seguit de Guedes, Carlos Soler, Santi Mina, Andreas, Toni Lato, Maksimovic, Nacho Vidal i Ferran Torres, als quals s'uneix Javi Jiménez, sense haver debutat en partit oficial. Fins a gener, el lloc que va passar a tenir Ferran ho va ocupar Nacho Gil, actualment cedit en la UD Las Palmas.

Es va comprovar en el partit enfront del Girona FC que Marcelino no té en compte el DNI dels seus futbolistes a l'hora de confeccionar l'alineació, apostant per cinc peces nascudes des de l'1 de gener de 1995 i l'equip va guanyar 0-1. Entre tots els joves han sumat 14.545 minuts en el curs actual, sent el Reial Madrid el segon equip de LaLiga amb més jugadors amb fitxa del primer equip nascuts des de 1995, amb set. El rendiment sobre la gespa d'aquests futbolistes, acompanyats d'uns altres amb més experiència, ha sigut brillant i ha permès al València CF tornar a la Champions.

PARTNERS