DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
16 Maig de 2018

Més de 7.000 valencianistes disfruten amb un entrenament màgic a Mestalla

Il·lusió, sentiment, cor, passió… l'afició del València CF està molt viva i més de 7.000 valencianistes van gaudir veient a prop als seus ídols en l'entrenament realitzat a Mestalla. La tribuna es va quedar xicoteta, obrint-se també la zona d'amfiteatre, vivint moments màgics.

A poc a poc es va poblar la graderia els afeccionats, quan van aparèixer els futbolistes pel túnel de vestuaris es van portar la primera ovació i van començar a cridar amb força el nom del seu equip: Valencia CF. Ràpidament els jugadors es van dirigir al cercle central i van correspondre amb aplaudiments l'afecte que transmetia el públic, que va arribar a realitzar l'ona mexicana en diverses ocasions. Xiquets, joves, adults, persones de la tercera edat… l'afició valencianista no entén d'edat i va voler agrair als futbolistes amb aplaudiments l'excel·lent temporada realitzada. Però va anar un agraïment mutu.

La sessió, que va consistir en un joc combinatiu realitzat a un alt nivell d'intensitat en una zona de dimensions reduïdes i en un partit, va fer que als més xicotets se'ls il·luminaren els ulls. Quan es prenien un respir i els futbolistes dirigien la seua mirada a la graderia, arrancaven aplaudiments. Conforme avançava la sessió, augmentava la calor dels afeccionats, animant com si es tractara d'un partit, vibrant amb cadascun dels gols que veien i portant-se les mans al capdavant quan Neto, Jaume i Cristian realitzaven una parada extraordinària. Els únics absents van ser els lesionats Andreas i Coquelin, Toni Lato va realitzar treball específic. Ferran Torres estava amb la Sub'18.

La sorpresa va arribar en finalitzar la sessió, quan els futbolistes van deslligar la locura de la graderia, signant pilotes, gorres i bufandes que van regalar entre els més de 7.000 valencianistes que van omplir la tribuna i part de l'amfiteatre. Sens dubte va ser un moment màgic que fins i tot va portar a Marcelino a llançar també pilotes. Somriures i molta màgia la que es va viure a Mestalla.

Ningú es va voler per la sessió d'entrenament, d'ací la presència en la Llotja del president Anil Murthy, acompanyat pel conseller executiu Kim Huat Koh, a més del conseller i ambaixador Juan Cruz Sol. El president va sentir en primera persona l'enorme afecte que li tenen els afeccionats, no va parar si es fes fotografies i de signar autògrafs que li demanaven, mostrant-se com sempre molt proper amb els afeccionats. A peu de camp van seguir la sessió Mateu Alemany i Pablo Longoria. Mestalla va vibrar i va gaudir amb una sessió d'entrenament màgica.

PARTNERS