DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
17 Maig de 2018

"El VCF arriba al teu col·le” visita el col·legi públic Pare Català de València

Els futbolistes Carlos Soler i Marta Peiró, acompanyats per la psicòloga esportiva Paula Muiños donen una xarrada sobre els valors i la importància de l'alimentació saludable

Una representació del Valencia CF, amb els futbolistes Carlos Soler, Marta Peiró i la psicòloga esportiva de l'Acadèmia VCF, Paula Muiños, han realitzat una xarrada sobre els valors de l'esport en el col·legi públic Pare Català de València. Dins del projecte “El Valencia CF arriba al teu col·le”, han donat el seu punt de vista als alumnes de 5é i 6é d'Educació Primària sobre valors com el compromís i l'esforç, a més d'abordar la importància de l'alimentació saludable.

Carlos Soler va ser un dels protagonistes, recalcant la importància de compaginar els estudis amb l'esport. “Vos veig i sembla que va ser ahir quan estava en el col·legi. Record que de xicotet veia als jugadors per televisió, però per a aconseguir els objectius has de sacrificar-te i esforçar-te, perquè res és fàcil”, va assenyalar, abans que Marta Peiró insistira en com d'important és “la formació cultural i acadèmica, amb els valors que s'imparteixen tant en el col·legi com en el futbol. Els estudis són la gasolina del cap, cal estudiar i llegir, perquè per a decidir l'hem de fer amb el cap. Tot el que aneu aprenent vos ajudarà en el dia a dia a desembolicar-se fóra del col·legi”.

Abans d'arribar al moment més divertit de la vesprada, quan Carlos i Marta es van fer fotografies i van signar autògrafs amb els alumnes del col·legi, es va tractar el tema de l'alimentació saludable. “Hem de cuidar l'alimentació perquè és necessari per a la vida. És necessari menjar fruita, peix, carn i verdura”, va assenyalar Marta, opinió que va reforçar Carlos: “Cal cuidar-se per a viure més i millor”.

PARTNERS