DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
18 Maig de 2018

Marcelino té a tir el seu rècord de puntuació com a local en LaLiga

A falta d'una jornada suma 39 punts, estant a un dels seus millors registres

En la seua novena temporada entrenant en Primera Divisió, Marcelino segueix creixent i si en el partit d'este diumenge a Mestalla (12 h) aconsegueix vèncer al RC Deportivo, aconseguiria els seus millors registres com a local. Fins ara, la seua millor marca està fixada en els 40 punts que va sumar la temporada 2015.16 i mancant un partit suma 39.

Amb independència que el curs actual ha sigut un èxit, canviant la dinàmica negativa dels dos exercicis anteriors, Marcelino és un tècnic que sempre vol créixer i ho està aconseguint al costat dels seus futbolistes en el Valencia CF. Des que es va estrenar en Primera Divisió entrenant al Recreatiu, la campanya 2005.06 quan va aconseguir els 32 punts com a local, ha anat establint bons registres, però aquest diumenge els pot batre.

Mancant l'última jornada, el Valencia CF ha sumat 39 punts a Mestalla i si guanya al RC Deportivo aconseguiria la tercera millor marca de l'última dècada en els seus partits com a local, un rival que no aconsegueix guanyar en el coliseu valencianista des de la temporada 2004.05.

PARTNERS