DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
20 Maig de 2018

Mestalla descobreix la segona camiseta 18.19

L'últim partit de la temporada a Mestalla, l'escenari perfecte per a estrenar la segona equipación del Valencia CF per a la campanya 2018.19

Els aficionats que es trobaven a Mestalla i els que estaven veient el partit per televisió s'han quedat impactats quan, just abans de l'inici de l'últim partit de la temporada, els jugadors del Valencia CF s'han llevat la jaqueta himne per a mostrar per primera vegada la camiseta ‘away’ de la pròxima campanya.

La prestigiosa marca esportiva adidas, partner tècnic del club, i el Valencia CF han aconseguit plasmar en esta flamant equipació l'evolució cap a una nova era, sense oblidar la llegendària història centenària d'este gran club. Esta nova segona equipació complementarà a el ‘kit home’ especial Centenari que lluiran els jugadors en una temporada tan important per al VCF com la del Centenari.

Este ha sigut el tancament a una temporada que ha suposat el retorn a la UEFA Champions League, amb el suport de l'afició com a element clau. Esta nova camiseta està confeccionada per a una nova era, un futur innovador que avança cap a la transformació digital, una renovació tecnològica amb l'objectiu de sentir a l'afició el més a prop possible.

El llançament de la nova camiseta del Valencia CF s'emmarca dins de la nova era en la qual està immersa el club. Ser del Valencia CF és molt més que ser d'un club de futbol. És una història i un llegat. Un Sentiment. L'orgull de formar part de la millor afició del món. Ara volem tindre’t més a prop que mai. Visques on visques, sigues abonat o no. Si estimes el Valencia CF, eres el Valencia CF.

Per açò volem estar en contacte amb tu, mantindre’t al dia de l'actualitat del club i que disfrutes d'avantatges, premis i continguts exclusius per a tu. Una comunitat única al voltant d'un Sentiment únic.

Per a açò solament has d'entrar en yosoy.valenciacf.com i registrar-te abans del 21 de juliol. A més, tens la possibilitat de convidar als teus amics i beneficiar-te de premis. Quants més registres aconseguisques, et beneficiaràs de més premis!

PARTNERS