DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
20 Maig de 2018

Marcelino: “Anem a treballar molt per a fer un Valencia CF millor”

Un dia inoblidable

Agraïsc enormement als jugadors i afició els increïbles moments que he viscut avui a Mestalla. Aquests jugadors han fet una enorme temporada, fer 73 punts, quedar-nos a tres punts del Reial Madrid, no ha sigut fàcil, s'ha aconseguit tot per treball, il·lusió, esforç, sacrifici. Per açò em sent tan orgullós d'ells. Pensar açò al maig passat era molt més un somni que una realitat, però aquests jugadors, afortunadament, ens ho han fet possible. Ara, de cara a la pròxima temporada, que va a ser complicada, el nostre objectiu és mantindre este nivell competitiu.

Una positiva carrera

Puc dir que he tingut com a entrenador molts moments bons, molt bons, i cadascun el vius com toca. El més immediat és el que vius millor i ara és molt bonic viure este moment. És una recompensa al treball, bo i molt, dels nostres jugadors. Per a mi el moment més important va ser quan em vaig presentar al maig com a entrenador del Valencia CF, ja que adquiria una gran responsabilitat. I després el 31 d'agost quan definim una plantilla amb la qual ens quedem molt satisfets. Creia en eixa plantilla com així ha sigut. La comunió entre l'afició i l'equip ha sigut molt bonica.

Futur

A partir de matí començarem a treballar sense pressa sinó sense pausa, perquè volem fer un equip millor. No va a ser fàcil, però ho anem a intentar amb totes les nostres forces. I açò ho podrem fer si treballem molt. Cal analitzar la temporada completa, en què podem millorar i prendre decisions. Un club com el Valencia CF, a més dels bons resultats, sempre estarà exposat a vendre, i per a açò haurà de comprar bé. Esperem estar encertats.

Esperar fins al final del mercat

Que la plantilla estiga definida abans del tancament del mercat serà complicat i, a més, els terminis no els marquem els entrenadors. I un Mundial pel mig retardarà encara més tot. El principal és no precipitar-se en les decisions que anem a prendre i en totes elles que es prenguen que siguen la millor possible. La clau és no afeblir-nos si hi ha vendes.

PARTNERS