DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - RCD

vs

Valencia CF vs Espanyol

17 Feb / 16:15 Jornada 24

Actualidad del Valencia C.F.
29 Maig de 2018

Anil Murthy: “Treballar amb els joves entra dins de la filosofia del club”

El president del Valencia CF, Anil Murthy, ha sigut el protagonista en el programa “Gol Sports” de GOL, on va analitzar la temporada i va parlar dels objectius del club, on la pedrera és un dels pilars fonamentals, així com mantindre's la pròxima temporada entre els quatre primers de LaLiga.

“Marcelino vol treballar amb nosaltres, tots sabem que necessitem una barreja de jugadors amb experiència que puguen portar als joves. És important que Marcelino vullga treballar amb els joves, cal mantindre una filosofia i anem a tindre joves de la pedrera en la plantilla, açò no va a canviar mai amb un entrenador o un altre. En la meua curta experiència ací hem tingut entrenadors que no volien treballar amb els joves i Marcelino entra dins de la filosofia del club”, va assenyalar el president.

Després de la magnífica temporada realitzada, Anil Murthy incideix que la sintonia del tècnic amb els dirigents de l'entitat és total: “Estem tan còmodes Marcelino, Mateu Alemany, jo… mai hi havia urgència de parlar de renovació de contracte, no se'n va. Està molt content amb el club, amb com ho gestionem, amb Peter Lim també té molt bona relació i amb la ciutat. Va a seguir. Quant de temps? En el món del futbol mai sabem, però crec que bastant temps per a viure una experiència magnífica amb nosaltres”. Pot convertir-se l'asturià en un tècnic que estiga molt de temps en l'entitat, com en el seu moment Alex Ferguson en el Manchester United, Arsène Wenger en l'Arsenal FC, o actualment Simeone en Atlético? Com apunta el president, este tipus d'entrenadors "són difícils de trobar, però si les condicions són bones i tothom està còmode…".

De cara al pròxim curs, segons adverteix Anil Murthy, l'objectiu és “competir” i acabar LaLiga mantenint-se entre els millors: “Anem a competir. Quan comencem esta temporada mai vam dir que anàvem a acabar en Champions, ara anem a competir en ella i a vore on anem a acabar, però cal seguir en la lliga amb el mateix resultat actual, cal estar en la zona Champions una altra vegada”.

PARTNERS