DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
30 Maig de 2018

Rubén Uría: “Hi ha molta gent de la casa que sent la rata penada, això és molt important”

El segon entrenador destaca el valor de l'aposta del VCF pels canterans, la importància dels quals preveu encara serà major de cara a l'“exigent” pròxima temporada

Apostar per un equip jove i amb futbolistes formats en l'Acadèmia no està renyit amb l'èxit, com ha demostrat el Valencia CF esta temporada, per este motiu siga, cada vegada més, un dels pilars del projecte actual i del futur més immediat. El cos tècnic no mira el DNI dels seus futbolistes i la seua formació en l'escola de Mareo els guià a creure sempre en la gent jove que tinga ambició per aconseguir assoliments importants, com explica Rubén Uría.

“La gent jove vol aconseguir coses. I després hi ha un altre avantatge per a nosaltres: que hi ha molts jugadors que senten la rata penada i açò és molt important. Hi ha molta gent de la casa i gent que porta temps ací, a més d'un altre grup de jugadors amb un talent i condicions molt bones que en els seus clubs anteriors no han tingut un rendiment adequat per diferents motius, i ací en el Valencia CF sí l'han donat pel clima, per staff, pel personal del club que els ha acollit i pels seus companys”.

“L'exigència de la pròxima temporada farà créixer als canterans”

En la primera plantilla hi ha fins a set jugadors formats en la pedrera -tots han tingut el seu protagonisme- però, tal com recalca el segon entrenador del Valencia CF, “als jugadors que han arribat ningú els ha regalat res. L'exigència del Valencia CF és molt alta, per això eixa frase que es va traure una miqueta de context amb Nacho Vidal, el que "el VCF no espera a ningú", no era amb Nacho Vidal en concret, sinó que és un club tan exigent i tan gran que no espera a ningú, ni a Nacho Vidal ni a Kondogbia si no està a l'altura. Crec que l'exigència del Valencia CF la pròxima temporada va a fer créixer molt més als canterans, perquè va a haver-hi més competència i una competició europea al més alt nivell. Ací és on van a poder demostrar la seua vàlua, el seu talent i per què estan en el primer equip. En el futbol base del club hi ha jugadors que estan a les portes i fins i tot Ferran, que va nàixer l'any 2000 i ja és quasi una realitat”.

PARTNERS