DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
30 Maig de 2018

Rodrigo: "Tenim el repte de la Champions i em sent important en el Valencia CF"

L'ariet valencianista està molt il·lusionat amb el Mundial de Russia i amb el pròxim curs en el Valencia CF

Concentrat amb la Roja, en ser un dels 23 triats per al Mundial de Russia, Rodrigo Moreno ha sigut el protagonista davant els representants dels mitjans de comunicació en la Ciudad del Fútbol de las Rozas, on també ha manifestat la seua il·lusió pel repte que té el Valencia CF la pròxima temporada amb la volta a la Champions.

“Vam fer una grandíssima temporada després d'anys complicats i tenim el repte important amb la Champions League l'any que ve. Em sent un jugador important i estic content”, ha assenyalat l'ariet hispà-brasiler, que ha recalcat la importància de Marcelino en la millora del rendiment tant d'ell com dels seus companys: “La figura de Marcelino té un paper clau, no solament en mi, sinó en què tots en el Valencia CF hàgem fet una gran temporada i estic molt agraït al míster per la confiança que ha dipositat en mi des d'un principi. Venia d'anys complicats i de lesions importants que al final et tallen el fil de la temporada, i el fet de jugar com a davanter m'ha afavorit. Abans venia jugant més en diferents posicions, de les quals he après, però aquesta ha sigut una gran temporada de tots, no solament meua”.

Per a finalitzar, el futbolista va mostrar la seua il·lusió per estar entre els triats i “poder gaudir del Mundial, que és el somni de tots. Estic molt il·lusionat ací i donaré el millor de mi”.

PARTNERS