DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
01 Juny de 2018

Coquelin: "Tornaré més fort"

El centrecampista francés ha passat a la segona fase de recuperació i està molt animat

Sense pressa, però sense pausa, Francis Coquelin segueix donant passos amb seguretat en la seua recuperació del trencament del tendó d'Aquil·les que va patir en la seua cama dreta el 16 de març. És la seua primera lesió important en la seua carrera, però com reconeix en VCFplay, “sóc una persona forta de cap”.

Una vegada superat el procés de recuperació biològica, el migcampista es troba en la fase de recuperació fisioterapéutica. Al principi, quan Coquelin veia la cicatriu “tenia una mica de por, però ara tot va bé”. Encara té diverses setmanes per davant de treball en solitari, però té clar que va a tornar “més fort que ara” per a afrontar una temporada molt il·lusionant amb el retorn a la Champions.

Va arribar al Valencia CF a mitjan gener i des del primer dia va comprovar el nivell tant del club com de la parròquia de Mestalla: “És un club molt bo i l'afició també, crec que ha sigut una temporada fantàstica i l'any que ve serà millor”. Coquelin sempre mira cap a avant, la seua volta està més a prop.

PARTNERS