DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
03 Juny de 2018

Els homes que ens van portar a la Champions… “Lucho” Vietto

Va arribar en gener per a reforçar l'equip, l'argentí anotà cinc gols i va donar una assistència

Amb l'arribada de “Lucho” Vietto en la finestra de fitxatges d'hivern, el Valencia CF va augmentar el nivell competitiu dels davanters. No va ser fàcil per a l'ariet argentí adaptar-se al grup, en arribar en el moment de la temporada en el qual es jugaven dos partits per setmana i en els entrenaments es feien “recordatoris” al que s'havia treballat anteriorment, però Vietto va acabar el curs amb cinc gols i una assistència.

Titular en tots els partits de Copa del Rei en els quals ha estat disponible, l'ariet argentí va segellar un triplet en la seua estrena davant la UD Las Palmas, per a després en LaLiga anotar dos tantos que li van valdre a l'equip per a guanyar, com els marcats enfront del Levante UD (3-1) i Girona FC (0-1).

Amb un gol cada 180 minuts, Vietto responia a un perfil d'atacant diferent a la resta i com va assenyalar Marcelino després de guanyar-li al Reial Betis a Mestalla (2-0), “en els davanters no solament valorem que fiquen gol, també altres accions tant ofensives com defensives”. En l'últim partit de LaLiga enfront del RC Deportivo, l'argentí va mostrar la seua qualitat amb un espectacular taconada perquè marcara Guedes.

PARTNERS