DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
04 Juny de 2018

Els capitans han assentat bases molt sòlides per al futur

El cos tècnic està molt content amb el nucli de capitans format per Parejo, Jaume, Gayà i Rodrigo, que han sabut guiar al grup cap a l'èxit

Per a rendir a tan alt nivell com ho ha fet el Valencia CF esta temporada són necessaris diversos factors i un d'ells ha sigut el grup de capitans. Marcelino i el seu cos tècnic “creuen molt” en el nucli format per Parejo, Jaume, Gayà i Rodrigo, perquè han vist en el curs actual com han sigut capaços de conjuminar i solucionar les situacions, guiant al grup cap a l'èxit.

Una de les paraules que defineix al grup és “família” i la sensació és que s'han assegut bases molt sòlides perquè el valencianisme siga optimista de cara al futur. El nucli de capitans ha cregut en tot moment en els seus companys, els han ajudat sempre, igual com s'han encarregat d'integrar als nous… La idea és seguir en la mateixa línia la pròxima temporada i seguir enfortint un nucli fort en el vestuari que ha anat més enllà.

El cos tècnic està molt satisfet amb el grup, els capitans han guiat a la resta i ara se li vol donar continuïtat. En el curs actual s'ha donat el primer pas, amb Parejo, Jaume, Gayà i Rodrigo liderant com a capitans el vestuari.

PARTNERS