DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
06 Juny de 2018

La millor tripleta golejadora dels equips de Marcelino

Mai tres futbolistes havien aconseguit els 47 gols amb el tècnic asturià entrenant en l'elit. Rodrigo, Santi Mina i Zaza han batut el rècord que tenia Marcelino amb el Saragossa en la temporada 2008.09

A Marcelino no li va sorprendre veure com, a final de curs, els tres davanters que van iniciar el curs van aconseguir dobles dígits golejadors. Jugar amb dues puntes ajuda a sumar eixes xifres, sent Rodrigo el màxim golejador amb 19 gols, seguit de Santi Mina (15) i Zaza (13), convertint-se en la millor tripleta realitzadora dels equips entrenats per l'asturià en aconseguir els 47 gols.

Fins ara, els millors registres eren de la temporada 2008.09 dirigint al Reial Saragossa en Segona Divisió en sumar 46 gols, amb gols materialitzats per Ewerthon (28), Ricardo Oliveira (9) i Arizmendi (9). Malgrat els excel·lents nombres presentats pel València CF en el curs actual, Marcelino i el seu cos tècnic sap que hi ha marge de millora, ja que en la primera volta va haver-hi tres partits que van fer créixer la mitjana golejadora de l'equip en marcar-li sis punts al Reial Betis (3-6), cinc al Màlaga CF (5-0) i quatre al Sevilla FC (4-0).

Este Valencia CF també ha comptat amb la millor tripleta golejadora dels equips entrenats per Marcelino en Primera Divisió. Rodrigo, Zaza i Santi Mina van sumar un total de 41 gols en LaLiga, batent així la marca de 34 punts aconseguida en la temporada 2013.14 amb el Vila-real CF, on també tres futbolistes van aconseguir els dobles dígits golejadors.

PARTNERS