DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Juny de 2018

Els hòmens que ens van portar a la Champions... Andreas

Una lesió al gener va frenar al manyós belga-brasiler, fins llavors va marcar un gol i va repartir 5 assistències

Andreas va arribar en condició de cedit del Manchester United per a viure la seua segona experiència en LaLiga. Des del primer dia sabia que l'exigència anava a ser superior al del Granada CF, però va tenir la confiança de l'entrenador, que va comptar amb ell en tots els partits des que va arribar fins al mes de gener.

En eixe tram de la competició va ser molt protagonista amb 5 assistències i un golazo, l'anotat contra el Reial Betis en el Benito Villamarín que va celebrar al costat de Guedes i Paulista fent la pose de feta quebrada, en la qual va acabar sent una de les imatges de LaLiga. En el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei enfront del FC Barcelona va patir una greu lesió que li va obligar a parar, impedint-li jugar fins al mes d'abril.

Va acabar la temporada ajudant a l'equip participant en 23 partits de LaLiga i 6 de Copa del Rei, sumant 1.460 minuts, convivint en un vestuari que ell va qualificar de “família”, com va expressar públicament durant l'exercici: “És molt difícil i especial veure un equip que estiga tan unit, tots propers com a amics”.

PARTNERS