DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
07 Juny de 2018

Amb la Champions davall el braç

El capità Dani Parejo va ser pare per segona vegada este dimecres

Diuen que els xiquets, quan naixen, arriben amb un pa sota el braç. En el Valencia CF més que amb un pa, han arribat amb la Champions. Un baby boom valencianista en tota regla en una temporada en la qual fins a 5 jugadors han completat la felicitat esportiva de la classificació per a la UEFA Champions League, amb la felicitat personal de ser pares i veure créixer a la seua família.

Els més recents a gaudir de la paternitat han sigut Martín Montoya i Dani Parejo ja finalitzada la temporada. En tots dos casos repetien experiència. El capità del Valencia CF acaba de tenir el seu segon fill, valencià i de ben segur valencianista, seguint els passos del seu germà major Dani, que s'ha guanyat l'afecte dels afeccionats amb els seus vídeos i els seus càntics valencianistes. “El millor regal del món”, va assenyalar Parejo emocionat.

IKER💙 25.05.2018

A post shared by Martin Montoya (@mmontoya_21) on May 30, 2018 at 10:01am PDT

Prèviament havien sigut Ezequiel Garay, Neto i Jeison Murillo els qui van viure esta temporada eixa experiència inoblidable que és la paternitat. “Jo ja no m'acorde com és no ser pare” reconeix Neto, que va tenir a la seua filla al gener, recentment iniciat l'any 2018: “Han sigut uns mesos molt intensos, la veritat és que en el moment que l'he tingut en els braços ja no m'acorde com és estar sense ella”.

“Jo crec que ser pare és el màxim”, indica Murillo, “la responsabilitat t'augmenta, et gratifica i t'ajuda a créixer mentalment”. El colombià va estrenar paternitat a les poques setmanes d'aterrar a València.

Una mica d'avantatge els porta Garay, que enguany va ampliar la família amb l'arribada del seu segon fill, Antonio, mentre gaudeix de la seua filla Shaila de qui té el rostre tatuado en el braç: “És molt bonica aqueixa sensació quan arribes d'entrenar, de veure a la teua filla amb els seus joguets, que s'alça i t'abraça i et diu: Papa t'estime”.

La família valencianista creix, com es va poder comprovar en la celebració espontània en acabar LaLiga amb els jugadors i els seus fills sobre la gespa de Mestalla. I la pròxima temporada Parejo, Montoya, Neto, Murillo i Garay tindran un motiu extra per a assaborir de forma especial la Champions.

Notícies relacionades

PARTNERS