DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
08 Juny de 2018

Els hòmens que ens van portar a la Champions... Gayà

El futbolista de banda esquerra ha firmat la seua temporada més completa en l'elit

Sense estridències, treballant en silenci, i com si portés en l'elit tota la vida… amb sol 23 anys recentment complerts José Luis Gayà ha viscut la seua temporada més completa des que, ben jove, va irrompre en el Valencia CF.

El de Pedreguer ha disputat 38 partits i més de 3.300 minuts entre LaLiga i Copa del Rei, creixent en la seua tasca defensiva i tenint molta presència en atac. Així es reflecteix amb la seua influència directa amb cinc gols, amb tres assistències i provocant dos penals. A més, ha estat un dels jugadors de banda de LaLiga amb més centres a l'àrea.

Gayà ha crescut en jerarquia, assumint la responsabilitat de la capitania, en aquest póker que han conformat Parejo, Rodrigo, Jaume i el propi Gayà, asseient unes bases molt sòlides per al futur.

El colofó final a la temporada ha estat ampliar la seua vinculació amb el club fins a 2023 amb l'equip que porta en el cor, fixant-se una clàusula de 100 milions d'euros. “Estic molt feliç d'estar a casa” va assenyalar en VCF Play. Estarà a la seua casa en la temporada del retorn a la UEFA Champions League, on se celebra també el Centenari que s'obri amb grans expectatives: “Confio molt en aquest projecte ambiciós i il·lusionant”, va concloure.

PARTNERS