DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
11 Juny de 2018

Un sentiment etern: abonament total per a una temporada única

Dilluns 11 de juny s'inicia el termini de renovació d'abonaments 2018.19, la temporada del Centenari del Valencia CF, amb tots els partits oficials incluits i grans descomptes per assistència a un Mestalla liure de fums

A partir de hui, 11 de juny de 2018, ja pots ser una part important del Centenari del Valencia CF. Molt a prop de complir el seu primer segle de vida, ser soci valencianista és hui ser hereu de cent anys d'inconformisme, lluita, emoció, gosadia i orgull. De un sentiment etern. Ser del Valencia CF és una cosa única, com ho va a ser l'abonament de la temporada 18.19, històric i per a col·leccionar. Abona't al Centenari!

Tens tot inclòs -UEFA Champions League, Lliga i Copa- i t'oblides: sense cap pagament ni complicació més

Esta nova fórmula d'un abonament vàlid per a tots els partits oficials a Mestalla busca que cap valencianista es perda res d'una temporada molt especial: tot està inclòs, des del primer a l'últim partit, la UEFA Champions League, LaLiga i la Copa de S. M. el Rei. Volem posar-t'ho fàcil i, en un únic preu ajustat i amb molts possibles descomptes, que no et perdes ni una nit èpica gràcies al teu abonament total, vàlid per a tots els partits oficials del primer equip a Mestalla. No tornes ja a pagar ni un cèntim durant tota la temporada. Sense cues, ni terminis de compra d'entrades, ni packs, sense la menor preocupació. No et fa falta, ja eres abonat.

Més econòmic que amb l'últim pack Champions i, a més, amb totes les eliminatòries europees i de Copa incloses

Després d'un detallat anàlisi de la recent assistència i del preu en cada sector, l'abonament total 18.19 té un import mitjà, ajustat al màxim. Per què? Tu apostes des de l'inici pel VCF i nosaltres per tu. Per açò, és més econòmic que l'abonament de la temporada anterior –vàlid per a Lliga i Copa fins a quarts de final-, sumat al preu de l'últim pack Champions per a socis posat a disposició pel club. En eixa ocasió, en la 15.16, els preus per a abonats dels tres partits de la fase de grups van oscil·lar entre els 40 i els 160 euros mentre que l'increment de l'abonament de la temporada 18.19 respecte al de la 17.18 estarà entre els 29 i els 125 euros.

Però és que, a més, el nou abonament total inclou moltíssim més: poder assistir a totes i cadascuna de les eliminatòries que l'equip aconseguisca disputar tant en Champions o a Europa League com en Copa, sense pagar ni un euro més, ni reserves ni complicacions. Cada dia de partit oficial, amb el teu abonament total, el teu seient de Mestalla t'estarà esperant. Així de senzill.

Importants descomptes presents i futurs per fidelitat en l'assistència

Després d'una temporada amb una assistència mitjana del 80%, que ha ajudat a l'equip a complir objectius, en la 18.19 esperen grans reptes que faran vital una comunió encara major. El descompte del 5% en els abonaments domiciliats se substitueix per descomptes molt majors, aplicats a la fidelitat en l'assistència. A més d'ajudar a generar una atmosfera màgica entorn de l'equip, volem que açò t'ajude a pagar menys. El club va a premiar que el teu seient haja estat sempre ocupat en la 17.18 amb descomptes que, en el cas dels més joves, aconsegueixen el 40% del preu de l'abonament 18.19 i que són acumulables als d'accionista o major de 65. L'alta assistència també seguirà sent premiada de cara a la temporada 19.20. L'equip ix guanyant… i tu també.

Seient lliure: si algun dia no pots venir, cedeixes el teu seient al club i també sumes descomptes

Si durant la temporada no pots acudir a algun partit, volem que ajudes al fet que Mestalla estiga ple en el seu Centenari i, a més, donar-te més d'una opció per a sumar importants descomptes en el teu pròxim abonament.

Per això el Valencia CF et dóna dos formes de fer-ho: que deixes el teu abonament a qui tu vulgues, computant-se el partit com a presencial a l'efecte dels descomptes per fidelitat, o que actives la cessió de l'abonament al club a través del sistema ‘Seient lliure’: si venem la teua localitat per a eixe partit, el 40% del preu pagat es converteix en descompte en el teu abonament per a la següent temporada.

Mestalla, espai lliure de fums: un lloc acollidor per a les famílies i saludable per a tots els valencianistes

A partir de la temporada 2018.19, el Valencia CF ha decidit que l'estadi de Mestalla siga un espai lliure de fums. Som un referent social i volem aportar el nostre granet d'arena per a millorar la qualitat de vida dels valencianistes. Tots junts, anem a fer que Mestalla siga, encara més, un lloc de trobada en el qual aficionats de totes les edats disfruten amb les seues famílies en un ambient saludable dels partits del Valencia. Si encara eres fumador, trobaràs zones habilitades fora dels seients per a poder fer-ho i punts amb informació per a, si ho desitges, ajudar-te a deixar el tabac.

Graderia Jove: potent animació, amb avantatges que es mantindran en la 19.20 solament si s'aconsegueix l'alt nivell d'assistència dels joves de la resta de l'estadi

En una temporada en la qual es va a commemorar el Centenari del club, el Valencia CF mira també al futur i per açò anima, amb preus més baixos i descomptes encara majors, al fet que cada vegada hi haja més gent jove a Mestalla, amb tarifes especials per a menors de 16 anys. Vine a animar a Mestalla amb els teus companys de la teua escola de futbol, d'universitat…

A més, si tens entre 16 i 25 anys, gaudiràs en la nostra Graderia Jove de preus encara més assequibles i d'una important novetat, ambdues coses condicionades al fet que l'assistència mitjana siga molt alta, al nivell de la qual ja han tingut més de 4.400 joves en la resta de l'estadi, quasi del 100%. En la 18.19, per a ajudar al fet que els de la Graderia Jove s'acosten a eixe nivell d'assistència, introduïm una important novetat: en cas de no poder vindre , tots els abonats d'esta zona també podran cedir el seu abonament, sempre, això sí, que els beneficiaris siguen joves d'entre 18 i 25 anys, a excepció de determinats partits, per motius de seguretat. Volem ajudar a que als abonats més joves d'esta zona tinguen un alt nivell d'assistència, amb la finalitat de que puguen seguir beneficiant-se en la temporada 19.20 d'unes condicions avantatjoses.

NOTA IMPORTANT: El club actuarà amb rotunditat per a evitar que els revendes puguen obtindre un benefici econòmic amb les cessions de l'abonament de qualsevol dels abonats.

DATES A TINDRE EN COMPTE

RENOVACIÓ D'ABONAMENTS:

De l'11 al 16 de juny de 2018: Renovació per domiciliació bancària.

Del 25 de juny al 3 de juliol de 2018: Renovació online.

Del 25 de juny al 7 de juliol de 2018: Renovació en les taquilles de Mestalla.

NOVES ALTES:

PRE-RESERVES ONLINE:

Del 13 de juny al 7 de juliol o fins a completar contingent.

EN TAQUILLES SENSE PRE-RESERVA:

De l'1 a l'11 d'agost en cas de quedar localitats lliures.

PREUS

PARTNERS