DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
13 Juny de 2018

Ja pots fer la teua pre reserva online i forma part del Centenari, d'un Sentiment etern

Del 13 de juny al 7 de juliol inscriu-te en www.valenciacf.com/abonos/prereserva-abonos i tin prioritat en l'elecció seient

No pots perdre't un any històric, tu també pots formar part del Centenari del Valencia CF, viure una experiència única i irrepetible per a tu. A partir d'este dimecres, 13 de juny, i fins al 7 de juliol (o fins a completar el máxim de plaçes) ja pots fer la teua pre reserva online www.valenciacf.com/abonos/prereserva-abonos per a tindre prioritat d'elecció de seient. És molt fàcil! I no et perdràs cap partit amb l'ABONAMENT TOTAL.

Entra en www.valenciacf.com/abonos/prereserva-abonos, abona 25 € que seran descomptats quan retires el teu abonament i et citarem a un dia i hora determinada que s'adapte a les teues necessitats entre el 16 i el 28 de juliol. Es permetrà una reserva per persona física, que no poden fer els abonats, encara que podràs agrupar fins a 5 persones en una mateixa pre reserva. Tindràs les mateixes facilitats de pagament que els abonats (excepte domiciliació) i pots beneficiar-te amb els descomptes si eres accionista (has de tindre 11 accions al teu nom abans del 30/04/2018), major de 65 anys o agafar-te a tarifes especials amb l'abonament infantil. Forma part del Sentiment etern!

Consulta més informació ací

PARTNERS