DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Juny de 2018

Uroš Račić: “Vindre al Valencia CF és complir un somni”

El futbolista serbi ha atés a VCF Play després de firmar el seu contracte amb el Valencia CF fins al 30 de juny de 2022

Il·lusionat i feliç després de vincular-se al Valencia CF fins al 30 de juny de 2022, Uroš Račić ha mostrat la seua satisfacció en una entrevista a VCF Play, les seues primeres paraules com a valencianista.

“És una gran felicitat per a mi, venir a un gran club com este és com complir un somni, ara depèn de mi”, assenyala el jugador serbi, amb moltes ganes d'iniciar la pretemporada: “Vull treballar molt, esforçar-me i formar part de l'equip al més prompte possible. És un gran honor per a mi estar ací, m'esforçaré per a seguir les instruccions de l'entrenador i aprendré dels quals seran els meus companys, que sé que són grans jugadors”.

Des de Sèrbia, Račić seguia LaLiga, per este motiu conec a l'equip. “Conec bastant el club perquè LaLiga és la meua favorita, així que l'he seguit bastant. Sé molt sobre el Valencia CF i els seus jugadors”, apunta el futbolista, abans d'afegir que ha “pogut veure totes les copes de la història del club. Faré tot el possible per a ajudar a este club”.

Actualment en la plantilla hi ha un paisà seu com Maksimovic, al que no coneix en persona, “però sí he seguit el seu joc. Espere posar-me en contacte amb ell prompte”. Després de superar amb èxit les proves mèdiques i signar el seu nou contracte fins al 30 de juny de 2022, el jugador tornarà al seu país abans d'incorporar-se a la disciplina valencianista en la pretemporada.

PARTNERS