DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
13 Juny de 2018

Els hòmens que ens van portar a la Champions... Rodrigo

Treball, sacrifici, desborde... i gol, Rodrigo ha viscut la seua millor temporada com a professional en el Valencia CF amb 19 tants

Ha sigut la seua temporada, sens dubte, en la qual ha pogut traure a relluir tot el seu potencial -oblidant-se de lesions importants del passat i males ratxes- fins a poder convertir-se en el “killer” de referència del Valencia Cf.

Rodrigo Moreno ha sigut un dels grans beneficiats de l'arribada de Marcelino. L'hispà brasiler encaixa com un guant en l'1-4-4-2 que proposa l'entrenador asturià i, de fet, amb 44 partits, ha sigut el jugador que més ha sigut utilitzat per Marcelino. Oferint treball, sacrifici, desborde amb un ampli repertori de controls orientats i, sobretot, gol, molt gol: 19 gols entre LaLiga i Copa del Rei en el qual ha sigut el seu millor registre professional, a més de 4 assistències.

“Estic en el meu millor moment en el Valencia CF, és evident, i molt content que les coses hagen eixit bé i sobretot que l'equip ha rendit a un grandíssim nivell fent una gran temporada”, apunta el golejador valencianista.

El colofó per a Rodrigo va arribar amb la inclusió en la llista definitiva de la selecció espanyola de cara al Mundial de Rússia on els valencianistes confien que el “9” de la “Roja” siga tan protagonista com ho ha sigut aquesta temporada en el Valencia Cf. “És el major somni de tots els futbolistes, poder jugar una Copa del Món”, conclou.

PARTNERS