DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
14 Juny de 2018

El día que Račić va xafar la gespa de Mestalla amb només 12 anys

En abril de 2010 jugà en la Ciutat Esportiva de Paterna la Valencia CF Cup amb el FK Altina Zenum

Quan Uroš Račić va arribar a València este dimarts “va fer” un viatge al passat, concretament a principis d'abril de 2010. Solament tenia 12 anys, però la pilota ja era el seu millor aliat i el del seu germà Bogdan. Els dos, després de divertir-se en les acadèmies “FC Bambi” i “ŠF Knjaz” de Kraljevo, la seua localitat natal, van iniciar la seua aventura amb el FK Altina Zemun, a 200 km de casa. Mai es va imaginar Račić que aquella experiència tindria este final, fitxant pel Valencia CF.

Amb la camiseta del FK Altina Zemun, Račić va jugar per primera vegada en la Ciutat Esportiva de Paterna. Als seus 12 anys va participar en l'edició d'abril de 2010 de la “Valencia CF Cup” en categoria aleví, “recorde que jugàrem la final davant un equip de Grècia”, assenyala l'últim fitxatge valencianista, i així va ser. La memòria no li va jugar una mala passada a pesar que han passat ja huit anys des de llavors, disputant la final enfront del “Bebides” de Grècia, però aquella visita a la ciutat de València el va marcar.

A part de la seua experiència en el terreny de joc, el va marcar la visita que va fer al Camp de Mestalla al costat dels seus companys, una activitat que forma part de la Valencia CF Cup. Va recórrer l'estadi amb els ulls ben oberts, va visitar els vestuaris i va alucinar: “Per a mi va ser apassionant entrar a Mestalla i en els vestuaris, és el que més recorde”. Aquell dia es va marcar un repte: jugar en un estadi com Mestalla. Després no va dubtar a acudir a la tenda del VCF on “vaig comprar diversos souvenirs per a la meua família”. Abans de tornar a Sèrbia, Račić i el seu equip es van fotografiar amb el seu paisà Zigic, una foto que conserva a casa.

Huit anys després havent passat pel Sloga Kraljevo, Sloboda Čačak, OFK de Belgrad i FK Estrella Roja, Račić és un dels triats per a ocupar eixe vestuari i jugar a Mestalla després de convertir-se en nou futbolista del Valencia CF fins a 2022.

PARTNERS