DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
02 Juliol de 2018

L'emotiu comiat de Rodrigo del Mundial de Rússia

El “9” de la Roja va donar la talla en els minuts que va jugar en la seua primera cita mundialista

Als seus 27 anys i després de la seua excel·lent temporada en el Valencia CF, Rodrigo ha viscut el seu primer Mundial, una cita que va acabar en plor este passat diumenge sobre la gespa del Luzniki Stadium. Al costat dels seus companys de la Roja, el davanter va començar a plorar després de ser eliminat en el torn de penals dels huitens de final enfront de Rússia després d'acabar la trobada 1-1.

Rodrigo ha participat en tres partits del Mundial i en la trobada definitiva va eixir en el minut 103 per a disputar els minuts finals, sent un dels jugadors més destacats, a pesar que no es va aconseguir evitar el desenllaç en els llançaments des dels 11 metres. El “9” de la Roja no va poder evitar les llàgrimes abans d'escriure un emotiu comiat en les seues xarxes socials.

“L'esport m'ha ensenyat que, en molts moments, malgrat el sacrifici i la superació, la vida no sempre et proporciona tot en el temps i de la manera que nosaltres volem. La tristesa i el dolor són una cosa que forma part de la vida de tots nosaltres, i per més que ho intentem evitar coste el que coste, tots hem passat, estem passant o passarem per situacions i moments així. És molt important acceptar estos  moments, viure el duel en pau amb un mateix, recolzar-se en aquells que ‘sempre estan’ i deixar que, a poc a poc, el temps guarisca”, assenyala el futbolista, que ja pensa a tornar a barallar.

“Però sens dubte, el més important és aprofitar-se d'aquests moments negatius per a aprendre i adonar-se que hem de persistir en tot allò que tant desitgem i que res ni ningú pot amargar-nos i fer-nos desistir. Hui és segurament el dia més trist de la meua vida professional, però demà comença un nou dia, una nova oportunitat per a tornar a intentar-ho i amb alegria posaré tot de la meua part perquè així siga. Gràcies a la meua família, els meus companys i per tots els vostres missatges. Un orgull haver representat a Espanya!”, va concloure.

🖤 ORGULLOSOS DE TI . 🔃#Repost @rodrigom_91 (@get_repost) ・・・ El deporte me ha enseñado que en muchos momentos, a pesar del sacrificio y de la superación, la vida no te proporciona todo en el tiempo y de la manera que nosotros queremos. La tristeza y el dolor son algo que forman parte de la vida de todos nosotros, y por mas que lo intentamos evitar a toda costa, todos hemos pasado, estamos pasando o pasaremos por situaciones y momentos así. Es muy importante aceptar estos momentos, vivir el duelo en paz con uno mismo, apoyarse en aquellos que “siempre están” y dejar que, poco a poco, el tiempo cure. Pero sin duda, lo mas importante es aprovecharse de esos momentos negativos para aprender y darse cuenta de que tenemos que PERSISTIR en todo aquello que tanto deseamos y que NADA NI NADIE PUEDE AMARGARNOS Y HACERNOS DESISTIR. Hoy es seguramente el día mas triste de mi vida profesional, pero mañana empieza un nuevo día, una nueva oportunidad para volver a intentarlo y con alegría pondré todo de mi parte para que así sea!! Gracias a mi familia, mis compañeros y por todos vuestros mensajes!! Un orgullo haber representado a 🇪🇸!!

Una publicación compartida de Valencia CF (@valenciacf) el 1 Jul, 2018 a las 3:00 PDT

PARTNERS