DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
02 Juliol de 2018

Rodrigo: Torne del Mundial sent millor futbolista

El davanter analitza en VCF Ràdio la seua presència en el Mundial de Rússia abans d'iniciar la il·lusionant temporada amb el Valencia

Les llàgrimes de Rodrigo Moreno en acabar el partit en el que Espanya quedava eliminada contra Rússia van arribar a l'ànima dels valencianistes que van vore com s'escapava un somni compartit. Superada la tristesa del moment, Rodrigo ha volgut fer balanç del seu pas pel Mundial.

“Ha sigut una grandíssima experiència”, senyala Rodrigo en declaracions a VCF Radio, “em vaig del Mundial de Rússia sentint-me millor futbolista. És el somni de qualsevol jugador estar en un Mundial. Ha sigut un plaer estar ací, he disfrutat molt mentre va durar i ara cal seguir treballant per a poder tornar estar ací”.

La cita de Rússia ha sigut la seua primera en un Mundial, un torneig que com ell assenyala, “és una oportunitat única, mai saps si vas a tornar a estar. Has d'esperar quatre anys, no és com en LaLiga, que cada setmana tens l'oportunitat de reivindicar el teu treball. L'eliminació va ser un moment trist i difícil per a mi, però al final açò segueix. Cal aprendre de tot”.

Rodrigo ha participat en 3 dels 4 partits que Espanya ha disputat en el Mundial. En l'últim compromís davant Rússia va poder demostrar algunes de les seues principals virtuts -velocitat i verticalitat- que tant s'han trobat a faltar en la selecció. La seua millor jugada, sens dubte, una autopassada i una acció per banda dreta que a prop va estar de convertir-se en gol ja en la pròrroga.

“Va ser una bona jugada, la veritat” reconeix Rodrigo en VCF Radio, “però va faltar que el final fóra igual de bo. El porter també va tenir una bona resposta, i a més el rebutge els va anar a ells. Va ser una pena arribar després als penals, que ja sabem el que tenen. El Mundial està molt renyit perquè hi ha moltes seleccions que al principi eren favorites que s'estan quedant pel camí. A veure ara qui és el campió”.

PARTNERS