DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
04 Juliol de 2018

Anil Murthy: “El Valencia CF és més fort que mai"

El presidente recalca en la temporada que el VCF ha tornat a la Champions, que “s'ha de ser un dels millors equips d'Europa”

El president del València CF, Anil Murthy, ha reconegut en l'acte d'obertura del Centenari que “el club, avui, és més fort que mai, tenim molt bona gent i professionals que treballen junts amb l'únic objectiu d'aconseguir que el club cresca”. En el primer dels actes i esdeveniments que se celebraran durant la temporada de el “Centenari que pertany a tots els valencianistes, valencians i també de la ciutat. Estic content perquè l'any que celebrem el Centenari estem de tornada a la Champions, hem reorientat al club en el bon camí, tenim una idea clara del projecte i els professionals per a plasmar les idees”.

De cara a la campanya actual, un dels objectius marcats pel club és mantenir la gran atmosfera creada a Mestalla gràcies a la comunió creada entre l'equip i l'afició, clau per a la volta a la Champions. “Els afeccionats han tornat al camp, el futbol ha canviat molt en els últims anys i els canvis es van a accelerar. Qui podia imaginar parlar de traspassos de 300 milions d'euros? Hi ha clubs amb pressupostos enormes que venen camisetes a tot el món amb aficionats des de Perú a Xina, tot açò ha ocorregut en els últims deu anys. El Centenari marca una oportunitat per a reflexionar sobre el futur del club”.

En el plànol esportiu, Anil Murthy va insistir en la idea que “som un club de futbol i cal ser un dels millors equips d'Europa, cal estar en Champions o en qualsevol competició top que sorgisca en el futur sense la volatilitat que ha marcat la història del club. El València CF té una marca potent i global, ven il·lusió, el club va a mantenir les seues arrels per a diferenciar-se de la competència, però amb una mentalitat global. Anem a aconseguir estos objectius”.

De cara al futur, un dels pilars sobre els quals es va a sustentar el projecte està en la pedrera: “Tenim una gestió professional, que entén els reptes i vol afrontar-los sense por, una gestió que dóna estabilitat i confiança i que aposta per la pedrera. És el futur i va a permetre al VCF a sobreviure als reptes del mercat i a tenir èxit. Carlos Soler, Gayà i Ferran són un exemple, però necessitem paciència. Cal evitar la temptació de fer bogeries o apostes arriscades esperant miracles, amb un lideratge fort i el suport del màxim accionista, Peter Lim, el VCF va a tindre èxit i els resultats arribaran”.

Abans de finalitzar, el president va felicitar al grup musical Bombai que ha creat la cançó per a l'afició “Etern al teu costat” amb motiu del Centenari, així com als dos mestres de cerimònies de l'acte, Paco Lloret i Enrique Arce, pel seu valencianisme, així com als sponsors que estan vinculats en les celebracions d'esta temporada tan especial, als mitjans de comunicació i a Adidas pels anys de col·laboració. “Les camisetes del VCF del Centenari seguiran volant en les nostres tendes. Com a president vull fer cada dia millor el València CF, ajudar, protegir i servir a este gran club amb tanta història que honrar”.

Notícies relacionades

PARTNERS