DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Juliol de 2018

El Valencia CF inicia la pretemporada del Centenari

Los jugadores van incorporant-se entre este dijous i el dimarts 10, primer entrenament en camp, per a les habituals i exhaustives proves físiques i mèdiques

 

El València CF 2018/19 arranca. Després de les vacances estivals, la primera plantilla del València CF comença la pretemporada en una campanya que es presenta amb grans al·licients: el retorn a la UEFA Champions League i la celebració del Centenari.

Els jugadors que van a començar a treballar amb el primer equip estan citats, de manera escalonada, a partir d'este dijous, 5 de juliol, per a anar realitzant les corresponents i habituals proves mèdiques prèvies a l'inici del treball físic i tàctic en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Les proves mèdiques (esforç, cardiológicas, espirometries, revisions podològiques i dentals…) es perllongaran fins al dimarts 10 en la Ciutat Esportiva i en la Universitat Catòlica de València, supervisades pel responsable mèdic del primer equip, Pascual Casañ.

A partir del diumenge 8, a les exhaustives proves mèdiques s'uniran completes proves físiques en les instal·lacions de la CD de Paterna, en aquest cas coordinades pel preparador físic Isma Fernández. Una vegada completades les diferents proves mèdiques i físiques per part de tots els jugadors, el dimarts 10 de juliol, en horari vespertí, tindrà lloc el primer entrenament de camp a Paterna.

Els jugadors citats para, de manera escalonada, anar realitzant des de hui les proves mèdiques i físiques, són:

JaumeNeto, Cristian Rivero, MontoyaVezoMurilloGabriel PaulistaGaray, Javi Jiménez, Diakhaby, GayàLato, Centelles, MaksimovicParejoKondogbiaCarlos SolerFerran Torres, Medrán, Uros Racic, Alex Blanco, Sito, Nani, Simone ZazaSanti Mina.

Per la seua banda, Rodrigo Moreno s'incorporarà més endavant després de la seua participació en el Mundial de Rússia amb la selecció espanyola, mentre que Francis Coquelin, que segueix recuperant-se de la seua lesió, es reincorporarà en les pròximes setmanes al treball en la Ciutat Esportiva.

Finalment, els jugadors Nacho Vidal i Nacho Gil compten amb permís del club per a retardar la seua incorporació al treball del primer equip.

PARTNERS