DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Juliol de 2018

Exhaustives proves mèdiques per als jugadors del Valencia CF

El doctor Pascual Casañ explica les revisions a les que s'estan sotmetent els futbolistes

El València CF continua amb la posada a punt per a la temporada 2018.19 i este divendres, 6 de juliol, s'han succeït les proves mèdiques que, de forma escalonada estan realitzant els jugadors que van a realitzar la pretemporada amb el primer equip, i que tindran lloc fins a dimarts que ve 10 de juliol en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna i en les Clíniques Universitàries de la Universitat Catòlica de València.

En el matí d'este divendres han sigut Ferran Torres, Toni Latorre, "Lato", José Luis Gayà i Carlos Soler els que s'han sotmés a este exhaustiu reconeixement. “A cada jugador li estem realitzant un ecocardiograma, un electrocardiograma basal, una prova d'esforç, una espirometria i una revisió dental informativa” explica el doctor Pascual Casañ, responsable dels serveis mèdics del primer equip, qui es mostra satisfet per com s'estan desenvolupant les proves.

“Veig molt bé als jugadors, realment molt motivats. Han vingut bé, complint les recomanacions que tenien abans de marxar-se de vacances, tant d'alimentació com de condicionament físic perquè feren activació abans de tornar, i la veritat, és que estan fent les proves perfectes". ha assenyalat el doctor.

Les proves mèdiques tenen una doble funció, preventiva i de salut d'una banda, i per a conèixer els llindars de rendiment dels jugadors d'altra banda. “Amb la prova d'esforç anem controlant pas a pas totes les respostes que se succeeixen sobre la càrrega incremental de l'esforç al que se sotmet al futbolista. Açò ens dóna molta informació per a conèixer els llindars de rendiment, de manera que el preparador físic puga planificar les càrregues de treballat per a cada jugador” assenyala el doctor Casañ, “a més, realitzar les proves en el mateix centre que l'any anterior ens permet comparar i tindre un patronatge electrocardiogràfic i de resposta de cada jugador que ens aporta una informació molt valuosa. La ecocardiografia, d'altra banda, és una prova de salut per a verificar l'estat del cor -que la seua morfologia, les càmeres, els fluxos, els espessors parietals… són tot normals- i ens permet previndre la mort sobtada de l'esportista”.

Les exhaustives proves mèdiques als jugadors del València CF tindran lloc fins al dimarts 10 de juliol i es complementaran a partir del diumenge 8 de juliol amb els test físics i de resistència que tindran lloc en la Ciutat Esportiva de Paterna. Una vegada realitzades totes les valoracions, el dimarts a la vesprada, a partir de les 19:00 h, tindrà lloc la primera sessió de treball en camp.

PARTNERS