DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Juliol de 2018

Wass es converteix en el segon danés en la història del Valencia CF

Segueix el camí que va obrir Frank Arnessen, màxim golejador del club en la temporada 1981.82

Daniel Wass, nascut en Gladsaxe (Dinamarca), es converteix en el segon futbolista danés que va lluir l'elàstica valencianista en partit oficial, seguint els passos de Frank Arnessen.

El davanter danés va jugar en el Valencia CF la temporada 1981.82, procedent de l'Ajax i en la seua estrena en un partit amistós davant la selecció d'Argentina va començar a captivar a l'afició, marcant 17 gols en els partits oficials. Elegant, ràpid, intel·ligent, també es caracteritzava pel seu tret potent i precís, la qual cosa li va valdre per a convertir-se en el màxim golejador de l'equip. En l'estiu de 1982 una inoportuna lesió en el menisco del seu genoll li va impedir jugar esta temporada, després de la qual va signar pel RSC Anderlecht.

Amb 29 anys recentment complits, Daniel Wass ja té una dilatada experiència en l'elit amb més de 400 partits, tant a nivell de clubs com en la selecció de Dinamarca. Després de tres temporades en el RC Cèltic, el futbolista volia seguir creixent en un club que disputara la UEFA Champions League, com el Valencia Cf.

PARTNERS