DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
23 Juliol de 2018

Este 30 de juliol es torna a obrir la pre reserva online d'abonaments

Per a poder formalitzar noves altes serà necessari haver realitzat la pre reserva online

A partir del 30 de juliol el club va a ampliar la llista de pre reserves online per a noves altes d'abonament total per a la temporada del Centenari. Amb esta pre reserva se li citarà a partir de l'1 d'agost. Cal recordar que en l'actualitat i fins al dia 28 de juliol se segueixen formalitzant altes dels 3.000 afeccionats que van registrar el seu pre reserva en el termini que es va obrir en el mes de juny, a més, els dies 30 i 31 de juliol s'atendran les pre reserves no ateses.

A causa de l'alta demanda i amb l'objectiu d'oferir un millor servei als afeccionats i evitar cues, des del dia 30 de juliol tots els que vulguen abonar-se al Centenari, han de realitzar el seu pre reserva online en www.valenciacf.com i abonar un senyal de 25€ fins a completar les localitats disponibles. Una vegada realitzada la pre reserva se li notificarà el dia i l'hora en la qual ha d'acudir a les taquilles de Mestalla per a formalitzar l'alta.

NOTES IMPORTANTS

-Les següents zones del Camp de Mestalla tenen l'aforament ja complet: Graderia Familiar, Graderia Jove, Cadires Gol i Cadires Gol Alt, Graderia Alta i Graderia Alta Coberta, Gol Xicotet Baix i Gol Gran Baix.

- La pre reserva no es realitza sobre una zona concreta, només representa la intenció d'adquirir l'abonament de temporada. La disponibilitat de cada zona se li indicarà quan acudisca a les taquilles de l'estadi a formalitzar l'alta.

-En realitzar la pre reserva s'ha d'abonar un senyal de 25 € que seran descomptats del preu de l'abonament. En cas de no formalitzar l'adquisició de l'abonament aquesta senyal no serà retornada.

Quantes pre reserves puc fer?

Solament es podrà realitzar una pre reserva per persona, podent agrupar fins a dues persones per a adquirir nous abonaments.

Si acudisc a Mestalla sense haver fet la pre reserva podré traure'm l'abonament?

No, per a formalitzar un alta nova serà necessari haver realitzat la pre reserva, en la qual se li indicarà el dia i una franja horària per a acudir a les taquilles de Mestalla a formalitzar l'alta.

Quina documentació he de presentar?

El correu de confirmació de la pre reserva, el DNI/CIF/NIE i el formulari d'altes degudament emplenat.

PARTNERS