DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
28 Juliol de 2018

Marcelino: “Estem en el bon camí”

"No es roïn perdre pretemporada, ens ajuda també a corregir errors"

L'entrenador del València CF, Marcelino García Toral, ha valorat la primera derrota en la pretemporada del seu equip, que ha caigut 2-1 contra el PSV Eindhoven a Holanda. Igual que en les victòries, Marcelino ha volgut centrar l'atenció en el treball més que en el resultat.

“Hem de mirar per a nosaltres no per al que fan els rivals. És clar que hem de millorar progressivament per a iniciar la competició contra un gran rival com és el At. Madrid en el millor estat de forma possible. Estem en el bon camí. Hui hem estat irregulars, hem tingut moments bons, arribades en la primera part, però dos accions puntuals ens van posar per darrere en el marcador. En el segon temps també ho intentem però no vam poder. No és roïn perdre en algun partit en pretemporada perquè ens ajuda també a corregir els errors” assenyala Marcelino.


L'objectiu de l'equip és continuar millorant, indica Marcelino. “Hem d'intentar millorar en totes les facetes del joc. Solament així serem millor equip. No encaixar, ficar més gols, ser més veloços, més intensos en recuperació… en totes les fases, ofensives i defensives, hem de millorar. Açò és el que ens proposem. La temporada passada no existeix. Ja és història. Ens queden 3 setmanes encara de treball i és el que ens portarà a arribar a l'inici de temporada en condicions”


Esta primera derrota de pretemporada arriba després de completar una intensa setmana de treball a Suïssa, que ara tindrà la seua continuïtat en el viatge a Anglaterra per a disputar dos nous amistosos davant el Leicester i l'Everton, dos nous rivals de nivell.

“Volíem rivals complicats en pretemporada perquè és la manera de fer-nos veure millor els punts que hem de millorar. Si juguem contra rivals molt inferiors la motivació no és la mateixa, i hem de veure'ns exigits perquè després la competició no perdona. Ara tenim dos equips forts anglesos que ens van a posar a un nivell d'exigència alt i ens hem d'adaptar a eixa exigència” explica Marcelino.

Eixos dos nous amistosos arribaran després d'un xicotet descans per als jugadors, merescut després del bon treball realitzat a Suïssa. “Tenim un grup amb bon ànim, bon treball, bona actitud, compromís…. A partir d'ací, l'objectiu és seguir amb els terminis que tenim marcats per a anar millorant des del punts de vista físic, tècnic, tàctic... Les sensacions són bones en el treball diari i estem des del cos tècnic molt satisfet amb el treball que estan fent els jugadors”.

Entre eixe grup de jugadors, les noves incorporacions i els joves de l'Acadèmia, que continuen donant senyals de la seua qualitat. “Tenim un grup bo i açò propicia la integració ràpida dels jugadors, encara que han d'adaptar-se a les idees i a l'estil de joc. Tot necessita temps, Piccini, que porta pocs entrenament, Wass que té una predisposició absoluta, Uros, el mateix, Diakhaby va demostrar el que ve fent esta pretemporada… Estem molt satisfet dels nous jugadors i també dels joves com Jordi i Kangin. Són dos xics molt joves i el club i tots tenim moltes esperances en el seu futur i present. Cal ser pacients, igual que amb Ferran Torres, que a voltes oblidem que té 18 anys. Tenen capacitat, tenen aptitud i est és un procés de millora i de temps. A seguir treballant i donar-li fort que és el que ens posarà en el nivell òptims”.

PARTNERS