DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Amistosos - Jornada - 01/08/2018 20:45h

Leicester City 1
1 Valencia CF
Info del partit

Meritori empat del València CF enfront del Leicester

01 Agost de 2018 -

Parejo va igualar el partit després d'una gran internada de Piccini i assistència de Zaza

 

Ara estem en plena fase de preparació, però els senyals d'identitat del València CF van aclarint-se a poc a poc arreplegant tot el que té de bo el curs anterior per a potenciar-ho. I el principi inicial és clar: es jugue on es jugue i davant el rival que siga, el conjunt dirigit per Marcelino vol manar. No sempre podrà, com va ocórrer en la segona part enfront del Leicester, però ho intenta, igual com hi haurà partits que no podrà guanyar, però no perd, com va ocórrer en el King Power Stadium.

Amb Parejo i Kondogbia en la sala de màquines, basculant concorde a la zona en la qual estiga la pilota, i l'ajuda de Rodrigo o Zaza, que es despenjaven com a suports, es vol tocar ràpid i al primer toc, amb els interiors Ferran i Medrán fent diagonals cap a dins que permeten arribar fins a la línia de fons a Piccini i Toni Lato. Hi havia imprecisions, però és normal a hores d'ara de la preparació.

Tot semblava sota control, però en la primera arribada del conjunt local no es va saber “sufocar” el perill dins de l'àrea i Iheanacho va traure una dispar que no va poder repel·lir Jaume. Ja es va vore en l'exercici anterior, quan es rep un colp emergeix la força del grup per a no enfonsar-se, i solament uns minuts després, després d'una gran acció per la banda dreta entre Ferran i Piccini, aquest va cedir enrere a Zaza, que va cedir per què Parejo empatara. A partir d'ací es va succeir un intercanvi de colps, però sense donar-li treball a l'encarregat de moure el marcador.

Després del descans, el Leicester va estrènyer més intentant tancar al València CF en la seua àrea. I ho va aconseguir d'inici malgrat els intents des de la banda perquè la defensa s'allunyara de Neto. Des de la banda Marcelino no va parar d'ordenar que la saga s'avançara uns metres, però el conjunt local estrenyia moltíssim i no hi havia forma d'aconseguir-ho. Curiosament. els canvis realitzats per Claude Puel van semblar donar un respir, com si d'un temps mort es tractara, però els “Foxes” van tornar a tancar al València CF en la seua àrea i una doble parada de Neto a boca de canó va evitar el segon gol local.

Urgia reaccionar, però costava. Una gran internada de Gayà li va valdre per a donar-li la pilota a Santi Mina, amb el gol entre cella i cella, però la seua rematada es va ser desviat. S'agafava un altre respir i a poc a poc el conjunt dirigit per Marcelino s'estirava més, amb Neto sempre atent per a evitar ser sorprés. No es va guanyar davant un rival amb major rodatge que el València CF, però com diu el manual de l'entrenador, el dia que no pugues vèncer no perdes, com es va reflectir enfront del Leicester City.

Galeria

PARTNERS