DIES
HRS
MIN
SEG

SFC - VCF

vs

Sevilla vs Valencia CF

31 Mar / 16:15 Jornada 29

Actualidad del Valencia C.F.
02 Agost de 2018

Exigent sessió tàctica a Liverpool, en la qual Marcelino treballa per línies

Marcelino va dividir als seus futbolistes en dos grups; la parcel·la ofensiva va entrenar les transicions, els defenses segueixen sincronitzant moviments

El València CF ja està a Liverpool preparant el partit d’este dissabte enfront de l'Everton FC (16 h CET), després de desplaçar-se per carretera des de Leicester. Marcelino ha dividit a la plantilla en dos grups: d'una banda, els futbolistes ofensius van treballar accions ofensives; els defenses van centrar el seu entrenament en aspectes físics.

El cos tècnic està content amb l'evolució de l'equip, i el seu objectiu és arribar a la primera jornada de LaLiga en les millors condicions. I La parcel·la ofensiva va centrar l'entrenament en les transicions des de l'eix de la línia medul·lar per a acabar amb una rematada després de centre des de la banda. La precisió i la qualitat dels centres eren dues premisses cada vegada que la pilota començava a rodar. Els tècnics demanaven “gols” i així va ser, plasmant els futbolistes sobre la gespa els conceptes tàctics que els demanaven.

A continuació, va arribar el torn dels defenses, que van focalitzar la sessió a anar sincronitzant els moviments en línies de quatre, basculant els moviments simulant situacions de partit, i eixint a la pressió al jugador amb pilota.

PARTNERS