DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Agost de 2018

Gayà: “El Valencia CF torna a ser un equip respectat”

El lateral, un dels capitans de la plantilla, mostra la seua ambició per a seguir creixent al costat de l'equip en una temporada il·lusionant i alhora molt exigent

Cada vegada que José Luis Gayà s'enfunda l'elàstica del Valencia CF sent orgull i responsabilitat. És el club de la seua vida i abans d'iniciar este curs analitza la situació d'un equip disposat a enfortir els trets que li van fer brillar des de l'arribada de Marcelino.

Després de la seua millor temporada en l'elit, quin és el seu pròxim objectiu?

A nivell personal, créixer com a jugador. Sé que va a ser una temporada exigent i difícil, però estic preparat i tinc l'ambició de ser millor jugador.

En què s'ha proposat millorar?

En tots els aspectes, sóc conscient que tinc marge de millora perquè sóc molt jove. En els aspectes defensius ja vaig donar la temporada passada un salt bastant important i vull seguir en eixa línia, reforçant-los. I en els aspectes ofensius, m'agradaria marcar algun gol i donar alguna assistència més que el curs anterior.

Marcelino vol que els laterals siguen de llarg recorregut.

Amb l'1-4-4-2 els interiors també han d'ajudar més al mitjà, i els laterals hem d'aprofundir, però com dic, la prioritat és defensar i intentar aportar molt en els aspectes ofensius, sense oblidar que per a açò hi ha més jugadors, i nosaltres fer el possible per a mantenir la porteria a zero o encaixar pocs gols.

Malgrat els seus 23 anys té una gran experiència en l'elit, on està el sostre de Gayà?

Tots els jugadors no ens posem sostre, jo solament pense ser millor jugador cada dia. Tinc ja una experiència a la meua edat i quan les coses no anaven bé, intentes interioritzar el que aprens, i quan van bé, encara que sembla que tot va rodat, valorar el que feixos. Em quede amb que la temporada passada va ser molt bona a tots els nivells i estic convençut que esta serà igual o millor.

Tornar a la Selecció és un dels seus objectius?

Clar que il·lusiona moltíssim i més ara, amb nou seleccionador, però és un fet en el que no pense. Estic centrat en el Valencia CF i si ho fas molt bé en el teu equip, si després em selecciona estaria encantat, però ara mateix no està en el meu cap.

Com a capità i valencianista, se li posa la pell de gallina quan pensa en la temporada tan especial que ve?

No m'agrada pensar i mirar més enllà del dia a dia, és una temporada il·lusionant, esperem estar a l'altura i ja tenim ganes de jugar LaLiga, la Champions, la Copa… Va a ser una temporada llarga, però esperem gaudir-la molt.

Percebeu en el carrer la il·lusió dels valencianistes esta temporada tan especial?

Sí es veu que és un any que il·lusiona moltíssim i la gent ha d'entendre que és un any difícil, que ha d'estar amb nosaltres, que ens recolze, necessitem una altra vegada que Mestalla siga un fortí perquè haurà partits en els quals les cames van a pesar i els necessitem. Amb el suport de la gent ho traurem segur.

Què té este vestuari per a estar tan unit?

La idea del míster va ser ajuntar a l'equip, com a capitans intentem unir al grup, sense que hi haja grups, hem d'anar tots en la mateixa adreça. Enguany hem de reforçar este aspecte i hem de fixar-nos en l'Atlètic, que és una pinya i els admires perquè són un equip difícil que competeix sempre. El Valencia CF ja va demostrar la temporada passada que competeix contra tots.

El cos tècnic valora molt el treball dels capitans i han percebut que estan molt compromesos per a donar un salt avance en l'exigència.

Hem de ser exigents. Els capitans hem viscut les etapes difícils i d'estar bé a estar malament hi ha un pas molt xicotet, si no cuides els detalls tornes al dolent i no volem tornar a eixa etapa, volem seguir gaudint i sent un equip respectat. El Valencia CF torna a ser un equip respectat i hem de seguir en aqueixa línia.

La unió de l'equip amb l'afició és molt important, però també tenir un nucli dur en el vestuari amb presència de gent de la casa, perquè sempre van a donar un plus.

Cree en açò, quan vaig arribar al primer equip no eren molts els jugadors de la casa, però hi ha gent preparada i així s'ha demostrat. Un jugador de la casa que senta els colors, que haja viscut totes les etapes en l'Acadèmia VCF, és especial i és una cosa que fa falta, perquè quants més som millor. I després la gent que venja de fora s'ha d'acoblar, ens té que veure el sentiment que tenim i és el que hem de transmetre a la gent de fora.

Per què Gayà ha tingut propostes i sempre ha preferit seguir en el València CF?

No em veig fora d'ací ara mateix, després d'un any bo espere seguir creixent i no em plantege seguir mai perquè jugar la Champions amb el teu equip de sempre, no necessites res més, estic feliç, em sent valorat i a seguir lluitant.

PARTNERS