DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
09 Agost de 2018

El Valencia CF realitza la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu dels Desamparats

El club ha acudit a la Basílica, com és habitual abans d'iniciar la competició oficial

El Valencia CF ha realitzat este dijous la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu dels Desamparats. Com és habitual abans d'iniciar la competició oficial, el club ha acudit a la Basílica de la Verge, un dels llocs històrics i més emblemàtics de la ciutat, representat pel president Anil Murthy, el cos tècnic i els integrants de la plantilla.

Després de les paraules del sacerdot Jaime Sancho, rector de la Basílica de la Verge, en la qual va recalcar que “vos considerem uns valencians de cor perquè porteu els nostres colors i el nostre escut”, els valencians Jaume Doménech i Ferran Torres van representar als seus companys portant la canastilla de flors als peus de la Verge dels Desemparats.

Encara que ha sigut un acte breu, va ser molt emotiu. En abandonar la Basílica, Marcelino es va mostrar molt “il·lusionat i ambiciós amb la temporada que ve. Anem a seguir la dinàmica de l'any passat, el grup està format per molt bons xics, receptius, ambiciosos i per açò estem molt agraïts”. La presència de l'equip va cridar l'atenció de la gent que es trobava en la Plaça de la Verge, aprofitant per a fotografiar-se amb ells.

Notícies relacionades

PARTNERS