DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

26 Gen / 20:45 Jornada 21

Actualidad del Valencia C.F.
12 Agost de 2018

Marcelino: “Vore a l'equip jugar així et dona tranquilitat de cara a l'inici de competició"

El míster analitza el partit després del 3-0 front al Bayer Leverkusen 04

El València CF va guanyar este dissabte per un clar 3-0 al Bayer Levekusen i el tècnic Marcelino García va comentar en sala de premsa, després de la conquesta del Trofeu Taronja a Mestalla, que “estem molt satisfets del nivell de hui en general, del joc, de com ens hem comportat amb pilota, sense pilota, de les arribades que hem tingut i les poques del rival. Encara hem de millorar moltes coses. Però a hores d'ara de temporada i, amb la calor que feia, era difícil mantenir el ritme tan alt. Estem en una bona condició per iniciar la competició oficial”.

Sobre Kangin Lee, la seva estrena a Mestalla i el seu gol va afirmar que “és un xic que va vindre amb deu anys a València amb la seua família i, com a bon coreà, se li va ficar en el cap jugar en el València CF i està en el camí. És un pas més en la seva formació, vint minuts en un amistós són pocs, cal anar amb tranquil·litat amb el xaval. Però és un xic intel·ligent, madur, amb les idees clares que treballa molt bé i m'alegre molt per ell”.

Davant la imminent estrena a Mestalla davant l'Atlético de Madrid, Marcelino va explicar que “la nostra intenció és posar a l'equip de la millor forma possible de cara a l'inici de la competició. No té res a vore amb els partits de pretemporada, no es poden fer tants canvis, tot varia. Però, sense arribar al nostre millor moment, vore a l'equip jugar així et transmet seguretat de cara a l'inici de *LaLiga”.

PARTNERS