DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
22 Agost de 2018

Més Valencia CF, amb mi, sempre! Ja està disponible la nova App del VCF

Comença LaLiga i una Nova Era amb la App del Valencia CF, un dels projectes fonamentals en el seu avantguardista procés de transformació digital. A partir d'ara, el Valencia CF sempre et va a acompanyar allà on vages gràcies a la seua nova App. Integrat a través d'una única aplicació, estaràs connectat a tots els suports digitals del VCF, a tot l'univers valencianista. I és que la nova App del València *CF no és solament una eina amb la qual ser el primer a estar informat o realitzar de manera exclusiva determinades gestions. És molt més perquè, de manera directa, anirà contenint de manera gradual tots els nous servicis i funcionalitats que el Valencia CF vaja llançant per als seus aficionats.

Centralitzat directament en el teu mòbil, disposaràs d'un canal exclusiu que, a més d'estes notícies en primícia, al llarg de la temporada anirà incloent molt més: entreteniment, continguts multimèdia a la carta, streaming, accés a descomptes, ràdio online, servei de notificacions… i moltes més funcionalitats que s'aniran implementant gradualment en els pròxims mesos. És sentir i viure tot el relacionat amb el Valencia CF de manera diferent a com s'havia fet fins ara. Mateix club, nova era.

La nova aplicació, desenvolupada per 7EGEND, va a permetre posicionar al Valwncia CF com un dels clubs més moderns i innovadors de tota Europa, gràcies a un nou canal de comunicació que ajudarà a expandir la marca a nivell mundial.

Descarrega't l'App de forma gratuïta en l'App Store i la Play Store i comença a viure el teu valencianisme en primera persona, on vulgues i quan vulgues. Mateix Club, Nova Era, Nova App

PARTNERS