DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
20 Agost de 2018

Cuida Mestalla, cuida la teua casa

La teua col·laboració és el primer ‘gol’ a Mestalla. Ajuda a reciclar i a mantindre la teua casa neta!

Este dilluns comença LaLiga en el Camp de Mestalla, la teua casa, la de tots els valencianistes. Volem que la teua experiència a Mestalla siga òptima, especialment en una temporada tan il·lusionant, en la qual celebrem el Centenari. Volem que el nostre emblemàtic estadi siga també una referència de sostenibilitat i espai acollidor per a les famílies: net i lliure de fums. I ací tu també tens molt a dir.

Al llarg de l'estiu s'ha fet una neteja en les condícies, les butaques… com tots els valencianistes es mereixen. I entre tots hem de cuidar la nostra casa. Tu també jugues des del teu seient, no tirant al sòl les pipes, els embolcalls dels entrepans, els gots de les begudes… Per a açò trobaràs, en tots els sectors de Mestalla, contenidors de recollida selectiva de residus; el ‘blau’ per als envasos de cartó, paper, periòdics i revistes; el contenidor ‘groc’ per a les llandes, briks i envasos de plàstic; i el ‘verd’ per als altres residus.

A més, també pots unir-te al Valencia CF i Coca-cola amb ‘La teua millor jugada’ i donar-li una altra vida als envasos de plàstic de les botelles de les begudes que consumisques a Mestalla. Per a açò s'han instal·lat cinc contenidors grocs personalitzats en la planta baixa de l'estadi perquè tires estos envasos que, en col·laboració amb Ecoembes, es reciclaran i així també posaràs el teu granet d'arena a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

La teua col·laboració és el primer ‘gol’ a Mestalla. Ajuda a reciclar i a mantindre la teua casa neta!

PARTNERS